Naujojo realybės šou „Sala“ vedėja – žiūrovams pažįstamas, tačiau naujas veidas televizijoje – populiariausio praėjusių metų realybės šou „Dydžio (r)evoliucija“ nugalėtoja, plius dydžio modelis Vitalija Jonikytė, rašoma spaudos pranešime.

V. Jonikytei darbas realybės šou „Sala“ buvo ne tik profesinis išbandymas, bet ir asmeninis iššūkis – ji pirmą kartą beveik mėnesiui Lietuvoje paliko savo šeimą ir vyrą, su kuriuo susituokė vos gruodžio mėnesį.

„Pirmą kartą nuo mūsų santykių pradžios su vyru išsiskyrėme tokiam ilgam laikui. Taigi mums tai taip pat buvo savotiškas mini „realybės šou“. Apie tai, jog turiu grįžti namo, mano vyras man pareiškė jau antrą filmavimo dieną (juokiasi – red. past.). Taip, prieš man išvykstant abu žinojome, jog beveik mėnesį teks bendrauti tik telefonu, žinutėmis ir vaizdo skambučiais. Deja, dėl laiko skirtumo ir visiškai neatitinkančių darbo grafikų – kai vienas miegodavo, kitas dar dirbdavo ir atvirkščiai – bendravimo ir laiko vienas kitam trūko. Užtat grįžimas namo buvo ypatingas. Vyras laukė oro uoste su gėlėmis ir dovanomis. Apkabino ir ilgai laikė glėbyje. Ne tik dalyviai įsimylėjo „Saloje“ – po šio projekto ir aš iš naujo įsimylėjau savo vyrą“, – atviravo Vitalija Jonikytė.

„Atsidurti kitoje barikadų pusėje man reiškia dar vieną unikalią gyvenimo patirtį. Būti realybės dalyve ir būti šou vedėja – du visiškai nesulyginami vaidmenys. Dalyvauti realybės šou reiškia stengtis laimėti, būti geriausia, kovoti tik pačiai už save. Tuo metu buvimas laidos vedėja – tai tarsi atėjimas į „naują šeimą“ – nori gerai atlikti savo darbą, nes dėl tavęs stengiasi dešimtys žmonių, dėl kurių laiko ir pastangų jauti atsakomybę. Man labai padėjo supratingi ir palaikantys prodiuseriai – aš greitai apsipratau, įgavau drąsos ir pasijutau šitos televizinės šeimos dalimi“, – pasakojo naujoji laidų vedėja.

Vitalija pasakoja, kad stengėsi susidraugauti ne tik su kūrybine grupe, bet ir su realybės šou „Sala“ dalyviais. ,,Man buvo įdomu stebėti dalyvius, kartu išgyventi jų emocijas, juos palaikyti. Dalyvavimas „Dydžio (r)evoliucijoje“ leido suvokti, ką reiškia būti vienu iš jų. Šito niekada nesupras joks vedėjas, kuris pats nėra dalyvavęs realybės šou. Tačiau, žinoma, esu tik žmogus, tad turėjau savo favoritus ir tuos, kurie, mano nuomone, tarsi atsidūrė ne ten, nes ieškojo ne meilės, o dėmesio. Su kai kuriais susidraugavome. Galbūt netgi radau keletą draugų visam likusiam gyvenimui“, – priduria ji.

Vitalija Jonikytė kartu su dalyviais keliavo atlikti daugelį užduočių ir kartu aplankė visą salą. „Tenerifėje lankiausi ne pirmą kartą, todėl savotiškai jaučiausi tarsi namuose. Gal iš dalies ir dėl to, jog turiu ispaniško kraujo, esu tamsesnio gymio nei daugelis lietuvių (dėl to esu dėkinga savo prosenelei) ir šiluma man kaulų nelaužo. Šįkart aplankiau ir daug neturistinių vietų. Viena iš labiausiai įsiminusių užduočių buvo slydimas virve virš bauginančiai gilaus tarpeklio. Esu iš tų žmonių, kurie beprotiškai bijo aukščio, ir man joks ekstremalus sportas ar pramogos nėra prie širdies, tad giliai išgyvenau visų dalyvių emocijas, įskaičiau baimę netgi kiečiausių vyrukų veiduose, jau nekalbu apie panikos apimtas merginas,“ – su šypsena prisimena šou vedėja.

Projekto dalyviai dėl mylimo žmogaus ir pagrindinio projekto prizo – egzotinės kelionės porai į Tailandą, Puketo salą, – LNK eteryje pradės kovoti jau netrukus. Realybės šou „Sala“ premjera įvyks gegužės 20 d. 20.30 val. O visą nepagražintą dalyvių gyvenimo filmuotą medžiagą žiūrovai galės pamatyti portale lnk.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)