DELFI susisiekus su I. Morkūniene moteris patvirtino, jog išgyvena itin sunkų laiką bei jau parengti skyrybų dokumentai. Tačiau leistis į detales ji vis dėlto nebuvo linkusi.

„Neigti informacijos, kuri yra vieša, nėra prasmės. Mano pareiga yra išsaugoti šeimą ir trys ketvirtadaliai jos dar yra likę, o apie vieną ketvirtadalį ir jo pasirinktą kelią siūlau klausti tiesiogiai', – nedaugžodžiavo ji.

Pirmadienio popietę susisiekus su J. Morkūnu vyras sakė, jog yra šokiruotas šios žinios ir sakė, kad apie tai nieko nežinojo. „Aš vairuoju ir pats nežinau. Pirmą kartą girdžiu tai iš jūsų ir esu šokiruotas, tiesą pasakius“, – sakė jis ir paprašė paskambinti jam vėliau. Tačiau vėliau jau neatsiliepė į žurnalistės skambučius.

Dar praėjusią savaitę išgirdęs apie DELFI pasiekusias kalbas jis viską neigė. Tuomet redakciją pasiekė ir informacija bei nuotraukos, bylojančios, jog žinomas renginių organizatorius J. Morkūnas jau galimai kuria naujus santykius su kita moterimi. Redakcijai žinoma ir į šią istoriją galimai įsipainiojusios moters pavardė.

„Aš nesuprantu, apie ką jūs kalbate. Apie kokią nuotrauką ar dar kažką? Nesąmonė. Aš visą savaitgalį praleidau su šeima. Šį rytą praleidau su šeima. Vakar visą dieną gražiai praleidau su sūnumi. Pletkai ir gandai vaikšto visokeriopai ir visaip kaip gyvenime.

Dirbu moteriškame kolektyve, tad maža kas. Aš labai myliu savo šeimą. Labai myliu Indrę ir savo vaikus ir apie jokias skyrybas ar krizes net minčių negali būti. Mane irgi pasiekia daug informacijos. Jei mes su Indre nesirodome socialinėse erdvėse, tai ne dėl to, kad pas mus yra krizė, bet dėl to, kad mes atsiriboję esame kas yra kas.

Jei jos darbas yra influencinti, aš tuo tarpu neturiu eterio nei mano tikslas yra dirbti su socialiniais tinklais. Mes su Indre prieš metus sutarėme: tu tvarkai savo „Instagram" ir tai yra tavo darbas socialinėje erdvėje. Prašau manęs į tą reikalą nevelti. Ir viskas.

Ryte prabudau. <...> Viskas gerai. Vakar atvažiavo krikšto vaikai. Aš gyvenu namuose. Aš turiu namą ir mūsų namas yra šeimos namas. Jokių minčių apie skyrybas neturiu ir nenoriu turėti. Pletkai vaikšto visokiausi. Kaip jūs sakėte? Mylimosios? Išprotėjote?", – sakė žinomas vyras.

Pora susituokė 2015 metų rugsėjo 5 dieną Vilniuje iškilmingos ceremonijos metu. J. ir I. Morkūnai augina du vaikus. Indrei tai yra pirmoji santuoka, o J. Morkūnui – antroji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1016)