Žmonės nesužaloti. Tačiau eismas visiškai paralyžiuotas, susidarė didžiulės spūstys. Iškviesti ESO darbuotojai, kad atjungtų elektros laidus.

Be to, nutraukti ir troleibusų linijos laidai.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai merginos vairuojamas BMW kliudė ta pačia kryptimi važiavusį „Saab“. Pastarasis tapo nevaldomas, apsisuko ir trenkėsi į stulpą, laikiusį metalinę konstrukciją su elektros laidais.

BMW vairuotoja pripažino savo kaltę.

„Saab“ vairuotoją apžiūrėjo greitosios pagalbos medikai ir konstatavo, kad jis tik apsibrozdinęs.

Savanorių pr. susidariusios spūstys - didžiulės.

Savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ išplatino pranešimą: „Pirmadienio rytą dėl eismo įvykio Savanorių prospekte sutriko eismas – abiem kryptimis negali pravažiuoti automobiliai, taip pat nepravažiuoja viešasis transportas – 4, 6, 12, 15, 18 maršrutų troleibusai ir 24 maršruto autobusai, kurie apsisuka Gerosios Vilties žiede.

4, 6, 12, 15 ir 18 maršrutų troleibusai abiem kryptimis vis dar apsisuka Gerosios Vilties žiede, 24 maršruto autobusų eismas atnaujintas ir vyksta kaip įprastai. Taip pat susiformavus spūsčiai Laisvės pr. fiksuojami 2G, 21, 22, 23, 29, 54 maršrutų autobusų ir 16, 18 troleibusų vėlavimai.

Pirminiais duomenimis, Savanorių pr., ties pastatu nr. 212, eismo įvykio metu kliudyta metalinė santvara, kuri nukrito ant važiuojamosios kelio dalies ir užblokavo eismą. Vairuotojų prašoma būti itin atidžiais ir vadovautis eismo reguliuotojų nurodymais. Esant galimybei rekomenduojama rinktis kitus maršrutus arba įvykio vietą aplenkti šiais maršrutais: Važiuojantiems A1 magistrale nuo Kauno rekomenduojama apvažiuoti eismo įvykį Gariūnų g., o pravažiavusiems nusukimą į Gariūnų g. apsisukti Savanorių pr. ir toliau važiuoti Titnago g. Važiuojantiems Savanorių pr. nuo miesto centro, eismo įvykį rekomenduojame apvažiuoti Oslo g., o jeigu jau stovima spūstyje, esant galimybei apsisukti ir važiuoti taip pat Oslo g.“.

Apie 13.20 val. „Susisiekimo paslaugos“ pranešė, kad eismas ir autobusų judėjimas Savanorių pr. atnaujintas ir po truputį normalizuojasi. 4, 6, 12, 15 ir 18 maršrutų troleibusai, judėdami kryptimi nuo Vilniaus link Kauno pusės, vis dar apsisuka Gerosios Vilties žiede. Troleibusų eismą planuojama atnaujinti greitu metu. Dėl susidariusios padėties Savanorių prospekte fiksuojamos didesnės nei įprastai spūstys, viešojo transporto vėlavimai.