Dvylikos metų paauglė Dannielynn Hope pasirodė Luisvilyje (Kentukio valstija) vykstančių žirgų lenktynių šventiniame renginyje „Barnstable Brown Lentucky Derby Gala“, kur ant raudonojo kilimo pozavo kartu su savo tėčiu L. Birkheadu.

Kaip du vandens lašai į velionę motiną panaši Dannielynn vilkėjo ryškiai geltoną suknelę su rožinėmis ir baltomis rožėmis, o L. Birkheadas buvo pasipuošęs tamsiai mėlynu kostiumu su rožiniais akcentais, kad derėtų prie savo vaiko.

Dannielynn Birkhead su tėvu Larry Birkheadu

Šie metais yra jau dešimtieji iš eilės, kai Dannielynn kartu su savo 46 metų tėvu L. Birkheadu lankosi „Kentucky Derby“ žirgų lenktynėse. Tėvas ir dukra gyvena kaimiškose apylinkėse Kentukio valstijoje nuo 2016 metų rugsėjo.

„Larry susitiko Anną Nicole šiame vakarėlyje prieš daugelį metų. Jie atvyksta kasmet ir tai tapo kasmetine jų tradicija,“ – sakė Chrisas Barnstable’as-Brownas.

Dannielynn Birkhead su tėvu Larry Birkheadu

„Larry sutiko Anną šiame vakarėlyje. Larry buvo fotografas ir svečias, jis turėjo nušviesti šį renginį ir čia sutiko ją. Jis yra iš Luisvilio ir jie pradėjo susitikinėti. Kai Anna mirė, jie su dukra kasmet sugrįždavo į renginį, – toliau pasakojo Ch. Barnstable’as-Brownas. – Larry kasmet atsiveža Dannielynn. Ji dabar yra graži jauna mergina, tampa jauna moterimi.“

„Kitą dieną Dannielynn pagerbė savo motiną ypatingu aksesuaru „Kentucky Derby“ dar kartą. Dannielynn puikiai atrodo su rožine „Junona“ suknele ir savo mamos skrybėle iš jos nepamirštamo pasirodymo „Kentucky Derby“ 2004 metais #KentuckyDerby2019“, – su pasididžiavimu rašė tėvas „Twitter“.

Dannielynn Birkhead su tėvu Larry Birkheadu

Vienišo tėvo L. Birkheado gyvenime iššūkių netrūko. Vienas jų – padėti dukrai susiformuoti nuomonę apie velionę motiną, kuri atsitiktinai perdozavusi narkotikų mirė 2007 metų vasario mėnesį, būdama 39 metų, kai Dannielynn buvo vos penki mėnesiai.

„Aš blokuoju jos kompiuterį. Mes atsisėdame ir kalbamės su ja, aš sakau, „Pamatysi daug dalykų apie savo mamą ir ne viskas yra tiesa“, – 2017 metais L. Birkheadas sakė Wendy Williams. – Imu po truputį Annos gyvenimą ir darau iš to pamokas.“

Tada jis pridūrė, kad mažoji mergaitė taip greitai užaugo, kad tėvas net nespėjo susivokti.

„Nuo sauskelnių ir dantų kalimosi per naktį perėjome prie kabių ir sportinių liemenėlių“, – sakė L. Birkheadas W. Williams.

„Tai puiku, tai daug darbo, – apie tėvystės rūpesčius sakė jis. – Žinau, kad yra daug vienišų tėvų, tačiau man, kai prie viso to pridedi Annos Nicole veiksnį, dabar darosi sunkoka.“

Tą patį mėnesį duodamas interviu „20/20“, L. Birkheadas gyrė savo dukrą už tai, kad ji yra „bebaimė kaip jos mama“. „Ji lipa į bet kokius amerikietiškus kalnelius, kokius tik jai parodau“, – didžiavosi tėvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)