Kaip praneša ispanų sporto laikraštis „AS“, Madrido klubas jau parengė planą, pagal kurį komandą turėtų sustiprinti žaidėjai už pusę milijardo eurų.

Prezidento Florentino Perezo ir jo bendradarbių laukia įtempto savaitės prie derybų stalo. Teigiama, kad už pasaulio čempioną Paulį Pogba „Manchester United“ gali pareikalauti apie 150 mln. eurų išpirkos ir tokia suma karališkajam klubui yra įkandama.

Už Christianą Erikseną „Tottenham Hotspur“ norėtų gauti 100 mln. eurų išpirką, tačiau „Real“ norėtų mokėti tik 85 mln. Galbūt paprasčiau bus susitarti dėl Edeno Hazardo perėjimo iš Londono „Chelsea“.

Anot britų žiniasklaidos, „mėlynieji“ puolėjui jau anksčiau sakė, kad esant tinkamam pasiūlymui pagalių į ratus nekaišios. Madrido ekipa pasirengus už jį pakloti 112 mln.

Kad naujokams būtų užtikrintas atlyginimas, „Real“ turės sugeneruoti atitinkamą biudžetą. Anot „AS“, „Los Blancos“ gali palikti devyni žaidėjai, tarp kurių yra ir nuo 2013 metų komandos garbę ginantis Garethas Bale'as. Sąraše taip pat yra Toni Kroosas ir Miuncheno „Bayern“ paskolintas Jamesas Rodriguezas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)