Prodiuserė kreipėsi į gerbėjus ir bandė juos nuraminti bei perdavė garsenybės garso įrašą, kuriame ji, nors kol kas ir sunku kalbėti, kreipėsi į gerbėjus.


Skelbiama, kad automobilių avarijos metu nukentėjo atlikėja ir šiuo metu tam, kad ji galėtų sugrįžti į jai įprastą gyvenimo ritmą, turi praeiti reabilitacija ir dar šiek tiek laiko.

Po avarijos tai yra pirmasis atlikėjos kreipimasis ir žinia apie jos būklę. Dainininkė savo gerbėjams dėkojo už palaikymą bei pasakoja, kaip šiuo metu jaučiasi.

Maksim su džiaugsmu pranešė, jog jai jau geriau, nors kai kurie nerimą keliantys simptomai vis dar liko. Labiausiai medikams nerimą kelia intensyvus galvos skausmas.

„Atlieku viską, ką liepia gydytojai ir man jau gerėja. Kol kas skauda galvą ir laikosi pakilusi temperatūra, bet su kiekviena diena tampa vis lengviau“, – sako ji.

Primenama, kad Maksim į didelę avariją pateko kelionės į Europą metu. Atlikėja tuo metu sėdėjo ant galinės sėdynės ir buvo psisisegegusi saugos diržu, tačiau stipriai susitrenkė galvą. Nelaimingo atsitikimo metu ją ištiko trumpalaikis atminties praradimas bei kurį laiką ji negalėjo kalbėti. Gydytojai jai diagnozavo stiprų galvos sutrenkimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)