Prieš koncertą aštuoniolikmetė Paula prasitarė, kad šis vakaras jai yra svajonės išsipildymas, apie kurią svajojo nuo pat mažens.

„Jau keletą savaičių tai yra pagrindinė mintis galvoje. Turbūt kiekvienas turime svajonių, apie kurias daug galvojame, tai būtent tai yra šis koncertas man. Visada norėjau būti scenoje, dainuoti kartu su grupe savo kūrybos dainas ir tai pagaliau įvyks!”, atviravo dainininkė.

Abitūrą su kitomis veiklomis derinanti Paula, atrodo, kad šiam vakarui ypatingai pasiruošė. Iki smulkmenų apgalvota kiekviena koncerto detalė, atrodo, abejingų nepaliko.

Koncertą pradėjusi su visiškai nauja lyrine daina „Say Something“, kuri bus už keleto savaičių išleidžiamame mini albume „Body Talk“. Kūriniu „Say Something“ atlikėja Paula parodė, kad gali būti visiškai kitokia.

Vėliau koncerte skambėjo merginos gerbėjams gerai žinomos „How The Hell You Can Fight It?“, „So Fine“. Atlikėja perdainavo ir Arianos Grande hitą „Into You“, taip pat Imagine Dragons „Bad Liar“.

Įsibėgėjus koncertui Paula atskleidė būsimojo albumo pavadinimą ir pristatė, panašu, kad hitu galėsiantį tapti kūrinį „Body Talk“. Publika po šio kūrinio atlikimo negailėjo ovacijų ir netgi kartu pradėjo dainuoti.

Atlikėja nepamiršo ir savo ikona laikomo dainininko Michaelo Jacksono – jo garbei perdainavo keletą garsiausių kūrinių, sujungtų į bendrą miksą.

„Jis yra mano didžiulis įkvepėjas, kuris nuo pat mažumos buvo pagrindinis autoritetas. Manau, kad šiandien būtent ta diena, kuomet galiu padėkoti, kad galiu būti scenoje“, jautrią akimirką susirinkusiems klausytojams kalbėjo Paula.

Taip pat koncerte skambėjo ir kitos jau pamėgtos klausytojų dainos tokios kaip „1 2 3“ ar „OMG“. Naujienos iš būsimojo albumo tokios kaip „Gimme What I Want“ ir „Boys“.

Žinoma, daugiausiai ovacijų pasigirdo pirmųjų kūrinio „Let U Go“ akordų metu. Tai populiariausia dainininkės daina, Paulą išgarsinusi prieš daugiau nei du metus, dalyvaujant nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje.

Paulos koncerto nepraleido ir būrys žinomų dainininkės draugų ar kolegų. Koncerte apsilankė Donatas Montvydas su šeima, atlikėja Monique, šiais metais Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovausiantis dainininkas Jurijus Veklenko, Free Finga, taip pat stilistai Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė bei daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)