Vaikinas skelbimų lentoje pasiskelbė ieškąs darbo

Adamas Pacitti baigė universitetą 2012 m., bet jam sunkiai sekėsi susirasti darbą. Išsiuntęs 250 gyvenimo aprašymų, vaikinas suprato – norint įsidarbinti žiniasklaidos srityje, reikia išsiskirti originalumu. Taigi jis nusipirko vietą skelbimų stende ir pradėjo kampaniją „Samdykite Adamą“. Po tokio skelbimo ir įkurto tinklalapio vaikinas sulaukė 60 kvietimų į darbo pokalbius ir galiausiai gavo darbą.

Į darbo pokalbį vyras atėjo su Axl Rose peruku ir gavo darbą

Po kelių nesėkmingų pokalbio dėl darbo vyras nusprendė keisti taktiką. Į darbo pokalbį jis atėjo su kostiumu ir ryškiai oranžiniu peruku, su kuriuo atrodė kaip grupės „Guns N' Roses“ dainininkas Axl Rose. Tiesa, vidury pokalbio peruką jis nusiėmė, pasakęs, kad jaučiasi kvailai. Darbdavys įvertino jo humoro jausmą ir priėmė į darbą.

Axl Rose'as. 2010 m.

Mergina sukūrė „lego“ pobūdžio gyvenimo aprašymą

Baigusi koledžą Lisa Bowman sukūrė kompiuteryje „lego“ pobūdžio gyvenimo aprašymą. Taip ji pademonstravo savo sugebėjimus, originalumą ir sulaukė sėkmės.

LEGO figurėlės

Vienos moters per darbo pokalbį paprašė argumentuoti, kodėl ją turėtų priimti, o ji pasiūlė sužaisti žaidimą „akmuo, popierius, žirklės“

Moteris pagalvojo ir pasiūlė sužaisti žaidimą „akmuo, popierius, žirklės“. Jei ji laimėtų, gautų darbą, jei laimėtų kompanija, vadovas spręstų, ar įdarbinti moterį. Vadovas įvertino jos humoro jausmą ir priėmė į darbą.

Norėdamas įsidarbinti reklamos agentūroje, vyras išsitatuiravo veidą

Rudolphas Troncone‘as labai norėjo atlikti vasaros praktiką reklamos agentūroje „R/GA“, kuri turi filialų 14-oje pasaulio šalių. Taigi jis išsitatuiravo veidą. Drąsus poelgis sužavėjo agentūros atstovus ir R. Troncone‘ą priėmė atlikti praktiką.

Kanadietis nusiuntė gyvenimo aprašymą kartu su 4 pakuotėmis paties gaminto alaus

Dizaineris Brennanas Gleasonas iš Britų Kolumbijos Kanadoje nusiuntė potencialiam darbdaviui 4 pakuotes paties gaminto alaus, kurį pavadino „Resum-Ale“ (angliškai tai smagus žodžių žaismas, o lietuviškai reiškia „gyvenimo aprašymo alus“).

Gyvenimo aprašymą jis atspausdino ant alaus butelių etikečių. Paragavęs alaus, skaitmeninės rinkodaros agentūros vadovas priėmė B. Gleasoną į darbą.

Britas sugalvojo parduoti save interneto aukcione „eBay“

Joshas Butleris sugalvojo parduoti save „eBay“ interneto aukcione už 21 tūkst. dolerių. Paspaudus ant aprašymo, jus nukreips į J. Butlerio CV, kuriame surašyta jo darbo patirtis nuo 2011 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)