Nepaisant tokio nepasisekimo, moteris nenuleidžia rankų ir tikina, kad šia iniciatyva užsikrėtė pamačiusi panašų skelbimą viename Lietuvos miestelyje.

„Tai mane įkvėpė, todėl nusprendžiau ir aš panašiai padaryti. Norėtųsi ir daugiau tokiu iniciatyvų, jei nebūtų tokių kiauliškai besielgiančių žmonių“, – DELFI sakė moteris.

Pasak jos, po įvykusios vagystės padėti pastatyti naują kabyklą pasisiūlė ir vienas kaimynas, o jos dukrytė, radusi dar didesnę, mamai pasiūlė ir vėl ten pat nunešti.

„Ji taip buvo užsivedusi šia idėja. Dukrytė sako: mama, tu tik parašyk, kad tam, kas paėmė kabyklą, tai nieko imti nebegalima. Kaimynas parašė, jog prisidės prie iniciatyvos. Trečiadienį sumontuos naujai, virves padarys, segtukus uždės kabinimui, pats daiktų atneš. Gal tada nebekils rankos vogti“, – svarstė Justina.

Ji taip pat pasidalino žiniomis, kad vagis yra galimai žinomas ir su juo galimai susijęs asmuo yra informuotas. Tačiau net ir toks žmonių elgesys jos nestabdo, o kaip tik skatina tęsti šią iniciatyvą.

„Gal daugiau atsiras po šio teksto iniciatyvių žmonių ir visi kartu galėsime kažką gero nuveikti kartu“, – dalinosi mintimis J. Verbickienė.

DELFI taip pat ragina pirmiausia ne mesti, o pabandyti dalintis jums atsibodusiais daiktais. Tai bus naudinga ne tik jums, bet ir draugiškiau aplinkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)