Reikės:
Gaminimas:
1. Bulves išverdame su lupyna, paliekame visiškai atvėsti. Po to nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka, atidedame į šalį.
2. Vištienos krūtinėlę supjaustome mažais kubeliais.
3. Keptuvėje įkaitiname 2 valg. š. aliejaus ant aukštesnės vidutinės ugnies. Sudedame vištieną ir kepiname, kol gabalėliai gražiai apskrunda. Tada išimame iš keptuvės ir atidedame į šalį.
4. Nulupame svogūną, susmulkiname. Pievagrybius supjaustome griežinėliais.
5. Orkaitę įkaitiname iki 200 C.
6. Keptuvėje įkaitiname 2 valg. š. aliejaus ant aukštesnės vidutinės ugnies. Sudedame svogūną ir pievagrybius, kepiname, kol šie šiek tiek suminkštėja. Į tą pačią keptuvę sudedame vištienos gabalėlius, išmaišome, suberiame miltus, išmaišome ir pakepiname 1 min. Tada supilame grietinėlę ir pieną, gerai išmaišome ir kaitiname ant vidutinės ugnies, kol padažas sutirštėja, vis pamaišome.
7. Sūrį sutarkuojame smulkia tarka.
8. Į kepimo indą sudedame vištieną, išlyginame paviršių, sudedame sutarkuotas bulves, užberiame sūriu ir pašauname į įkaitintą orkaitę. Kepame 30 min., kol sūris vos vos apskrunda.
Skanaus!