„Ši daina gimė iš laimės. Ji labai pozityvi, saulėta. Ji primins, kad visi esame laimingi žmonės ir kaip puiku yra gyventi. Po tiek laiko negali grįžti su bet kokia daina, todėl tikrai iš širdies pasistengiau“, – pristatydamas dainą nedaugžodžiauja E. Dragūnas.

Kūrinyje skamba ir moteriškas balsas, jis - Justinos Budaitės-Junos.

Pažįstantys E. Dragūną žino – kiekvienas jo kūrinys tampa hitu, ir šis, pasak Selo, ne išimtis. Nauja daina bus pimasis singlas iš ruošiamo albumo, tad jam dėmesio buvo skiriama itin daug.

Išgirskite ir įvertinkite kūrinį čia:

2018-ieji geriausios koncertinės grupės SEL lyderiui Egidijui Dragūnui buvo itin sėkmingi. Tūkstančius gerbėjų į savo šou sukvietęs atlikėjas neseniai pranešė svarbiausias šių metų naujienas: kur ir kada vyks jo koncertai 2019-aisiais.

Šiuo metu E.Dragūnas skelbia informaciją apie du savo šou. Liepos 6-ąją, kaip jau ne vienerius metus iš eilės, koncertas bus rengiamas Klaipėdoje, o gruodžio 21-ąją SEL grįžta į Kauną, kur pernai nekoncertavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)