Londonas prieš du dešimtmečius Daivai tapo išsigelbėjimu tuomet, kai, kaip pati sako, ji pasiekė dugną. Lietuvoje Daiva buvo populiari go go šokėja, pasirodydavusi klubuose su savo programa, taip pat su garsiais atlikėjais ir didžėjais, atvykusiais iš užsienio. Pasirodymai naktimis nė 18-os metų tuomet neturinčiai Daivai kaip reikiant buvo susukę protą, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Kaip atrodė mano gyvenimas tuo metu? Gėriau kiekvieną dieną, nes jei neatsisėdi ir „netūsini“ ir „neafterpartini“ su žmonėmis, su kuriais reikia, tai tu paprasčiausiai negausi darbo. O turint pažinčių nereikėdavo net į kastingus eiti, mane kviesdavo pasirodyti, nes žinojo“, – pasakos Londone gyvenanti papuošalų ir kvepalų kūrėja Daiva.

Daiva sunkiai tramdo ašaras, prisiminusi gyvenimą prieš pat išvykimą į Londoną. „Ne tik nemylėjau. Nekenčiau savęs“, – sako Daiva.

Moters teigimu, jai gėda dėl to, koks žmogus buvo. „Leidau sau nemylėti savęs iki tokio lygio, kad tiesiog skriaudžiau save, negalvojau, kad esu verta geriau, geresnio gyvenimo, kad esu verta meilės, laimės... Tai tapo viso gyvenimo pamoka. Tikiuosi, kad mano vaikai to niekada nepatirs“, – teigs Daiva.

Išsigelbėjimu šiandien Daiva vadina emigraciją į Angliją.

„Vietoj to, kad sėdėčiau ir verkčiau, kokie visi čia blogi, kad manęs niekas nevertina, aš atsiradus progai iškeliavau į Londoną“, – pasakoja Daiva.

Jau pirmais emigracijos metais lietuvė susipažino su tuomet dar būsimu savo vyru, Didžiojoje Britanijoje gimusiu ir užaugusiu telekomunikacijų inžinieriumi, kurio tėvai – emigrantai iš Pakistano. Lietuvė įsimylėjo taip, kad ištekėjo nepraėjus nė metams nuo pažintiems pradžios, prieš tai priėmusi islamą.

Išskirtinė Daivos Keršytės istorija gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)