S. Batoro g. greitis buvo tikrinamas atkarpoje, kurioje leidžiama važiuoti 60 km/val. Didžiausias čia užfiksuotas greitis – 101 km/val. Tokiu greičiu lėkė Rusijos pilietė (turinti leidimą laikinai gyventi Lietuvoje), vairavusi automobilį „Lexus“.

Antroje vietoje – taksi automobilio „Citroen Picasso“ vairuotojas, važiavęs su keleiviu. Taksi greitis - 99 km/val.

Bet labiausiai čia nepasisekė vaikinui, vairavusiam „BMW X3“. Sustabdžius dėl leistino greičio viršijimo paaiškėjo, kad jo vairuotojo pažymėjimas negalioja. Nes neturėdamas dviejų metų vairavimo stažo jis sukėlė eismo įvykį, todėl per metus turėjo išklausyti privalomą saugaus vairavimo kursą. Kadangi to nepadarė, po metų jo vairuotojo pažymėjimas tapo negaliojančiu. Jaunuolis nubaustas už tai, kad vairavo neturėdamas tam teisės. Vaikinui teko ieškoti žmogaus, galinčio nuvairuoti jo automobilį, antraip BMW būtų atsidūręs saugomoje aikštelėje.

Tuo pačiu metu Kelių policijos pareigūnai dirbo ir Savanorių pr. gale, kur leidžiamas maksimalus greitis – 50 km/val. Čia įkliuvo trys, vienas paskui kitą 102 km/val. greičiu važiavę, vairuotojai: dvi moterys ir vyras.

Už nustatyto greičio viršijimą daugiau kaip 50 kilometrų per valandą baudžiama bauda nuo 450 iki 550 eurų ir atimama teisė vairuoti nuo vieno iki šešių mėnesių. Tačiau minėtuosius vairuotojus išgelbėjo numatyta radaro paklaida (nustatyto greičio viršijimas daugiau kaip 40, bet ne daugiau kaip 50 kilometrų per valandą užtraukia baudą nuo 170 iki 230 eurų). Jei jie būtų važiavę 103 km/val. greičiu, paklaida jų jau nebūtų išgelbėjusi.

O tarpmiestinio autobuso vairuotojas, važiavęs 88 km/val. greičiu, teisės vairuoti neteks 3 mėnesiams. Nes autobusų, sunkvežimių ir motociklų vairuotojams taikomi griežtesni reikalavimai.

Vakarop Vilniaus kelių policijos pareigūnai surengė reidą Galvės g. Čia greitis jau nebuvo tikrinamas, vairuotojai buvo baudžiami už kitus nusižengimus.

Nubaustas „Peugeot“ vairuotojas, iki šiol važinėjęs su dygliuotomis padangomis. O BMW vairuotojui, už tai, kad jo automobilio padangos visiškai nudilusios, skirta 30 eurų bauda ir panaikintas techninės apžiūros galiojimas.

Didžiausias Galvės g. įkliuvęs pažeidėjas – motociklą vairavęs jaunas vyras. Jis neturi ir niekada neturėjo teisės vairuoti motociklą. Be to, jo transporto priemonė neapdrausta privalomuoju draudimu.