„Cavaliers“ galva po rungtynių laukė, kol areną paliks krepšininkai, o tuomet „Žalgirio“ arenos koridoriuje jis šiltai pasveikino iš trenerių rūbinės išėjusį Š. Jasikevičių. Vyrai kurį laiką šnekučiavosi, o su jais pokalbyje dalyvavo ir krepšinio agentas Marius Rutkauskas.

Trenerio gyvenimas tikrai yra nelengvas ir aš per trumpą laiką tai jau supratau.
Šarūnas Jasikevičius

Prie jų trumpam buvo prisijungęs ir „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas, demonstratyviai stipriai apkabinęs Š. Jasikevičių ir taip privertęs visus pokalbio dalyvius nusijuokti.

Klivlando ekipa šį sezoną buvo viena NBA lygos autsaiderių. Pasibaigus reguliariajam sezonui ji parodė duris vyriausiajam treneriui Larry Drew ir pradėjo naujo stratego paieškas.

„Nuostabu būti šioje arenoje. Atmosfera čia neįtikėtina. Ar norime kažko iš „Žalgirio“? Negaliu atskleisti (šypsosi). Galbūt. Pažiūrėsime, ką galime padaryti“, – Krepšinis.lt žurnalistui sakė apie savo vizito tikslus paklaustas K. Altmanas.

Koby Altmanas

Amerikiečio galvoje šiuo metu sukasi ir mintys apie NBA naujokų biržą. Trečiadienį jis lankėsi Vilniuje, kur stebėjo paraišką biržai pateikusio „Ryto“ jaunuolio Deivido Sirvydžio žaidimą.

„Cavaliers“ vadovybėje dirba ilgametis klubo vidurio puolėjas Žydrūnas Ilgauskas, o būtent jo dėka K. Altmanas bei Š. Jasikevičius yra pažįstami.

Pats Š. Jasikevičius po rungtynių spaudos konferencijoje prabilo apie savo ateitį ir patikino, jog „Žalgirio“ palikti nenori.

„Žiauriai faina, tikrai. Žinau, kur esu. Visą laiką pabrėžiu, kad bus sunku mane iš čia ištraukti. Reikės galbūt išspirti dviem kojomis pro duris, nebent bus kažkas labai įspūdingo.

Trenerio gyvenimas tikrai yra nelengvas ir aš per trumpą laiką tai jau supratau. Man kaip treneriui labai svarbu, kaip mane žmonės aplink mane palaiko.

Aš žinau, kas yra mano generalinis direktorius, kas yra prezidentas, asistentai ir net gydytojai man yra labai artimi žmonės. Aš po pralaimėjimų neateinu su didžiule šypsena, bet įprastai ateinu gana normaliai. Viską daro organizacija, o treneris yra piramidės dalis.

Reikia pripažinti, kad per dvi savaites irgi pralaimėjome prieš fantastišką organizaciją su nuostabiu prezidentu. Treneris toks šiaip sau, bet gerai. Žaidėjai nuostabūs. Bet aš jaučiau, kad galime sukurti dar vieną stebuklą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)