,,Absoliučiai gėdingas N. Puteikio rinkiminis šou. Po to, kai N. Puteikis išdrįso vieno sąžiningiausių Lietuvos politikų Romualdo Ozolo Centro partiją parduoti lošėjui ir labai labai abejotinos moralės avantiūristui Antanui Guogai (ko vertos vien jo istorijos, kai jis finansinėmis manipuliacijomis perimdavo jaunų Lietuvos žmonių verslus), jokių santykių su N. Puteikiu nepalaikau ir ateityje nebepalaikysiu. Net nesuvokiu, kuo reikia būti, kad šitaip nykiai apgaudinėtum rinkėjus, manipuliuodamas mano vardu. Poną N. Puteikį griežtai raginu nustoti manipuliuoti mano vardu, priešingu atveju, jam maža nepasirodys“, - savo feisbuko paskyroje rašo A. Maldeikienė.

ELTA primena, kad N. Puteikis teigė, jog, tapęs šalies vadovu, savo komandoje, be ekonomistų profesorių Raimondo Kuodžio, Romo Lazutkos, Boguslavo Gruževskio, norėtų matyti ir Seimo narę Aušrą Maldeikienę. Pasak jo, šiems žmonėms rūpi socialinės nelygybės problemos.

„Aš norėčiau pakviesti ekonomistus Raimundą Kuodį, Boguslavą Gruževskį, Romą Lazutką, politikę Aušrą Maldeikienę. Šie žmonės vieninteliai, kurie aiškiai ir nuosekliai pastaruosius dešimt metų kalba apie tai, kad Lietuvos politinis elitas visiškai nesirūpina vidaus ekonomika, žmonių pajamų didinimu, algų didinimu, pensijų vidurkiais, infliacijų palyginimais. Jie labai svarbūs žmonės ne tik ekonomikoje, bet ir socialinėje pusėje“, - Delfi TV teigė N. Puteikis.