Pirma gera naujiena lydekų gaudytojams – pasirodys giluminė, gerą vardą tarp tvičingautojų turinti Jackall „Rerange“ voblerių versija, Tikslių charakteristikų, kokį gylį pasieks šis masalas gamintojas nepateikia. Bet sprendžiant iš liežuvėlio ilgio – 2 metrų gylio riba turėtų būti įveikta.

Jackall Rerange giluminiai vobleriai

Kita naujiena, susijusi su šia Jackall serija – pasirodys dvi naujos šių masalų spalvos, kurias matote nuotraukoje.

Jackall Rerange naujos spalvos

Trečias Jackall naujienų sąraše kiek neįprastas mūsų akims 6,6 cm ir 16 g sveriantis „Hige Dancer“ paviršinis vobleris. Traukiamas šis masalas „pliuškenasi“ – sūpuojasi į šonus, taško vandenį, kelia purslus ir kitaip vilioja plėšrūnus. Sekliuose ežeruose, tvenkiniuose ar senvagėse jis turėtų būti puikus ginklas gaudant lydekas.

Jackall Hige Dancer

Ketvirtoji naujiena – dar vienas, šį kartą kur kas mažesnio kalibro paviršinis masalas „Rizer bait 004“. Sunku patikėti, kad skęstantis ir dar ilgą liežuvėlį turintis masalas galėtų atlikti tokius triukus vandens paviršiuje, kol nepamatai to savo akimis. Šapalų ir upėtakių gaudytojams tai turėtų palikti įspūdį.

Jackall Rizer bait 004

Ir paskutinė naujiena skirta daugiau upinės žūklės mėgėjams. Turbūt populiariausia tarp šapalų gaudytojų Jackall „Chubby“ voblerių serija pasipildė dar keliomis naujomis ir daug žadančiomis spalvomis.

Naujo Jackall Chubby spalvos

Partnerio turinys