Savo mėsos vyniotinio receptu dalijasi Mykolas Lučiūnas, mėsos parduotuvės „Mėsos broliai“ bendraturtis.

Brandintos jautienos vyniotinis su sūriu

Daug porcijų
Gaminimas 20 min.
Kepimas 90 min.
Orkaitės temperatūra 150 °C

Brandintos jautienos vyniotinis

  • 1,3 kg brandintos smulkintos jautienos
  • 200 g šaltai rūkytos šoninės plonų griežinėlių
  • 2 g rūkytos paprikos
  • 2 g „chipotle“ pipirų
  • 3 g penkių pipirų mišinio
  • 10 g druskos
  • 200 g čederio sūrio
  • 100 g paprikų
  • 30 g špinatų lapų
  • 50 g „Chery Cola“ padažo


1. Sumaišykite mėsą su prieskoniais, supinkite iš šoninės kilimėlį ir išklokite jį mėsa.

2. Supjaustykite sūrį ir papriką juostelėmis. Sudėkite ant mėsos sūrį, papriką bei špinatų lapus ir susukite.

3. Dėkite vyniotinį į kepimo formą ir kepkite iki 150 °C įkaitintoje orkaitėje 90 min. Kepimo pabaigoje paglazūruokite „Chery Cola“ padažu.

Brandintos jautienos vyniotinis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)