Neplanuoja laiko

Nereikia suplanuoti kiekvienos savaitgalio valandėlės, kita vertus, patartina turėti idėją – ką norite nuveikti, kur nuvykti. Taip neiššvaistysite brangaus laiko, o galbūt netgi susiplanuosite smagių renginių.

Ignoruoja artimus žmones

Eilinėmis savaitės dienomis neretai sunku rasti laiko aplankyti brangius žmones. Būtinai tai padarykite savaitgalį.

Neatsiriboja nuo technologijų

Padėkite į šalį išmanųjį telefoną, netikrinkite darbinio elektroninio pašto ir įspėkite kolegas, kad savaitgalį neatsiliepinėsite į skambučius darbo reikalais. Nebūkite priklausomi nuo technologijų.

Pamiršta prasiblaškyti

Ar ilsitės vienas, ar susitinkate draugais – stenkitės veikti tai, kas jus iš tiesų džiugina laisvu laiku.

Darbas namie

Visą savaitgalį pramiega

Galbūt penktadienį padauginote ir reikia atgauti jėgas. Gal siaubingai pavargote. Kad ir kokia priežastis, nepramiegokite viso savaitgalio, nes tada sutriks miego ritmas.

Neskiria laiko pamąstyti apie svarbius dalykus

Darbo dienomis sunkoka rasti laiko pamąstyti apie gyvenimą ir savo tikslus. Šiaip ar taip, periodiškai labai svarbu tai padaryti.

Nebūna čia ir dabar

Puiki mintis penktadienį sudaryti pirmadienio darbotvarkę. Būti atsakingam, ruoštis iš anksto – puiku, būti darboholiku – negerai. Atsiribokite nuo darbo, šeštadienį ir sekmadienį ilsėkitės.

Pratinginiauja visą savaitgalį, paskui gailisi

Patinginiauti kartais į naudą, bet jei betinginiaujant pasidaro nuobodu, tai išvargina, jei neatliekate būtiniausių namų ruošos darbų, pamąstykite, kaip naudingiau ir smagiau praleisti savaitgalį.

Pernelyg atitrūksta ir neskiria laiko apgalvoti būsimai darbo savaitei

Sekmadienio vakarą galite paplanuoti būsimą darbo savaitę. Susirašykite darbus, peržiūrėkite kalendorių ar tiesiog pagalvokite, ką reikėtų nuveikti ateinančiomis dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)