DELFI pasiekė ir informacija bei nuotraukos, bylojančios, jog žinomas renginių organizatorius J. Morkūnas jau galimai kuria naujus santykius su kita moterimi. Redakcijai žinoma ir į šią istoriją galimai įsipainiojusios moters pavardė.

Dar anksčiau žinomo vyro pasiteiravus, ar tai yra tiesa ir jo santuoką ištiko krizė, jis tai paneigė ir tik nusijuokė teigdamas, kad tai tėra gandai.

Kiek vėliau susisiekus su I. Morkūniene, ji patvirtino, jog informacija apie krizę ir naujus vyro santykius jai yra žinoma, tačiau detalizuoti situacijos nenorėjo ir nedaugžodžiavo.

„Visa tai, ką pasakėte, yra labai skaudu, bet daugiau komentuoti negaliu. Man reikia laiko su tuo susitaikyti“, – sakė I. Morkūnienė.

Dar kartą susisiekus su J. Morkūnu jis sakė, kad tai yra melas, o gandai pasiekia ir jį patį. Jis pasakojo, kad laiką leidžia su šeima ir ją labai myli.

„Aš nesuprantu, apie ką jūs kalbate. Apie kokią nuotrauką ar dar kažką? Nesąmonė. Aš visą savaitgalį praleidau su šeima. Šį rytą praleidau su šeima. Vakar visą dieną gražiai praleidau su sūnumi. Pletkai ir gandai vaikšto visokeriopai ir visaip kaip gyvenime. Dirbu moteriškame kolektyve, tad maža kas. Aš labai myliu savo šeimą. Labai myliu Indrę ir savo vaikus ir apie jokias skyrybas ar krizes net minčių negali būti.

Mane irgi pasiekia daug informacijos. Jei mes su Indre nesirodome socialinėse erdvėse, tai ne dėl to, kad pas mus yra krizė, bet dėl to, kad mes atsiriboję esame kas yra kas. Jei jos darbas yra influencinti, aš tuo tarpu neturiu eterio nei mano tikslas yra dirbti su socialiniais tinklais. Mes su Indre prieš metus sutarėme: tu tvarkai savo „Instagram“ ir tai yra tavo darbas socialinėje erdvėje. Prašau manęs į tą reikalą nevelti. Ir viskas.

Ryte prabudau. <...> Viskas gerai. Vakar atvažiavo krikšto vaikai. Aš gyvenu namuose. Aš turiu namą ir mūsų namas yra šeimos namas. Jokių minčių apie skyrybas neturiu ir nenoriu turėti. Pletkai vaikšto visokiausi. Kaip jūs sakėte? Mylimosios? Išprotėjote?“, – sakė žinomas vyras.

Jis sakė, kad jam skaudu, jog kyla gandai be pagrindo, tačiau tai, anot jo, yra dažna šou pasaulyje. Šiuos gandus jis neigė ir sakė, kad dėl to gali būti kaltas jo darbas, kuriame yra nemažai moterų. „Viskas pas mus yra gerai ir visi tie gandai, kuriuos man dabar bandote transliuoti, esu girdėjęs, netiesa. Informacija vaikšto apie visus vienokia ar kitokia. Aš, atleiskite, visas naktis miegu savo namuose su savo žmona. Viskas. Vienareikšmiškai ir jokių bajerių. Mes su Indre sutarėme, kadangi tie pletkai yra šlykštūs ir nemalonūs, kad apie tai nekalbėsime. Tačiau aš nebegaliu nekalbėti, nes tai yra virš visko. Man pačiam sproginėja smegenys. Kokiu pagrindu ir kas ateina?

Tam gali būti priežasčių. Viena iš tų priežasčių gali būti tai, kad mes kartu nesirodome socialinėje erdvėje ir jau kažkas kirba, kad kažkas vyksta ir pas juos kažkas blogai. Antras dalykas tai, kad kai atsirado antras vaikas yra sudėtingas dalykas kažkur išeiti. Reikia antros auklės ir prašyti močiučių, todėl mūsų kartu su Indre pasirodymas vakarėliuose yra fiziškai neįmanomas, nes arba aš lieku su vaikais, arba Indrė lieka, jei reikia kur nors išeiti. Bet kas gali apipilti apie bet ką.

Dar kitas epizodas tai, kad į susitikimą su klientu dabar eisiu su kolege. Mes pažiūrėjome į tą laiką, kad galime po to susitikime pavalgyti. Ir mes tai darysime dviese. Man svarbus klientas, bet atsisveikinę su juo turėsime šiek tiek laiko ir pavalgysime. Vis tiek pavalgyti kažkur reikia. Jei tai kažkas užfiksuos? Ką man daryti ir kaip jaustis? Nufotografuos ir vėl sakys, kad byra šeima dėl to“, – kalbėjo jis.

Pora susituokė 2015 metų rugsėjo 5 dieną Vilniuje iškilmingos ceremonijos metu. J. ir I. Morkūnai augina du vaikus. Indrei tai yra pirmoji santuoka, o J. Morkūnui - antroji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (991)