„Mes išsaugojome papildomus „Instagram“ prisijungimo slaptažodžius skaitomu formatu. Dabar vertiname, kaip šis klausimas paveikė milijonus „Instagram“ vartotojų“, – komentavo „Facebook“.

„Stebime šiuos vartotojus, kaip ir kitus. Mūsų tyrimas apibrėžė, kad šie išsaugoti slaptažodžiai nebuvo suklastoti ar panaudoti netinkamai“, – teigė socialinis tinklas.

„Facebook“ yra „Instagram“ pirminė kompanija. Ji praėjusį mėnesį atskleidė, kad buvo išsaugoti šimtai milijonų vartotojų slaptažodžių, o tai paveiktų „Instagram“ vartotojų skaičių padidino iki dešimčių tūkstančių.

Socialinis tinklas saugo vartotojų duomenis po to, kai praėjusiais metais pripažino, kad politinių konsultacijų įmonės „Cambridge Analytica“ skandalo metu buvo panaudota aplikacija, leidusi vogti privačias detales iš 87 mln. vartotojų.

„Facebook“ pranešė apie žingsnius duomenų saugojimui sugriežtinti, įskaitant dalijimosi duomenimis eliminavimą partnerystėje, kuri neapima išorės kompanijų.

Kalifornijos firma siekia 2,7 mlrd. žmonių įvertinimo pagrindiniame socialiniame tinkle, „Instagram“ ir žinučių aplikacijose.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)