Ypatingai viliojanti atrakcija

Ne veltui vienoje populiariausių „YVOS" dainų „Panelė, verta milijono" dainuojama apie merginą iš Kauno rajono. Nors Natalija ir Kristina šiandien savo gyvenimus kuria sostinėje, grupės istorija nukelia į jų visų gimtąjį miestą.

Paklausus apie grupės įkūrimą ir istoriją N. Bunkė atsidūsta. Tai, kad „YVA", kuri šifruojasi kaip ypatingai viliojanti atrakcija, taps garsia grupe, ji jautė dar svajodama apie dainavimą. Kita vertus, galbūt tiesiog žinojo, kad turėdama tiek ryžto ir energijos padarys viską, jog savo tikslą pasiektų.

Natalija nuo mažens tvirtai žinojo, kad taps ryškiausia žvaigžde, todėl ir didžiausią savo dėmesį skyrė muzikos mokyklai bei karjerai scenoje. Netrukus paauglė jau dainavo dviejose grupėse, kol galiausiai įkūrė „YVA". Iš pradžių šioje grupėje dainavo ji viena, o kompaniją scenoje jai palaikė du šokantys vaikinai.

„Istorija banali, bet teisinga. Nuo mažens dainavau ir baigiau muzikos mokyklą. Visada turėjau tikslą būti žinoma dainininke, todėl dainavau „Dainų dainelėje", dalyvavau daugybėje konkursų. Nors tai ir vaikiška, bet tikrai pabrėždavau, kad būsiu įžymybe.

Nebuvo net minties, kad man gali nepavykti. Iki įkuriant mūsų grupę vadybininkas pastebėjo mane ir pasakė, kad man reikia dainuoti vienai ir būti soliste. Tuo metu tokios grupės, kuriose buvo solistas ir šokėjai, buvo madingos", – pasakojimą pradeda Natalija.

„Puikiai prisimenu, kad dar baigdama mokyklą ji labai aiškiai parašė, kad taps žinoma dainininke", – prisiminė K. Ivanova, kuri, skirtingai nei jos vyresnėlė sesuo, apie sceną niekada nesvajojo, o mokykloje visą savo dėmesį skyrė mokslams.

Pirmasis Natalijos talentą ir potencialą pastebėjo leidybos įmonės Kaune „Mega Records" vadovas Modestas Mastavičius. Neilgai trukus jis ir tapo „YVOS" krikštatėviu, kuris tuo metu dar pirmuosius žingsnius šou pasaulyje žengiančioms dainininkėms padėjo būti pastebėtomis.

„Mes buvome labai jaunos ir neturėjome ryšių šou pasaulyje bei nesupratome, nuo ko pradėti, ką daryti. Būtent Modestas, kuris tuo metu buvo ir Džordanos Butkutės vadybininku, viską reguliavo ir mums labai padėjo. Net į turus nemokamai vykdavome. Tai buvo tiesiog nerealu", – prisiminė grupės įkūrėja N. Bunkė.

Netrukus ją pertraukia Goda, kuri su Natalija susipažino, kai grupėje šokęs jos pusbrolis pasiūlė sudalyvauti atrankoje. Taip talentinga šokėja tapo grupės nare ir tikra jaunosios atlikėjos drauge.

„Ar prisimenate tą pasirodymą Kauno „Metropolyje"? Aš jį taip puikiai prisimenu, nes tai buvo mano pirmasis išėjimas. Tuo metu grupėje buvome aš, Natalija ir dar viena mergina Laura, kurią vėliau pakeitė dabar modeliu užsienyje dirbanti Reda. Buvo labai neįprasta ir viską darėme pačios. Tie pirmieji pasirodymai... (juokiasi).

Dabar, kai viską prisimenu, kaip daug mes dar nežinojome ir nemokėjome. Tačiau kai grupėje pradėjo keistis narės ir sužinojome, kad Reda ketina išvykti į užsienį, mano žvilgsnis nukrypo į Natalijos sesę. Juk visada repetuodavome jų namuose, o kol mes šokdavome ir kartodavome naujus dainų tekstus, Kristina ruošdavo pamokas. Ji buvo tokia graži ir liekna mergina ilgais plaukais. Visuomet avėjo aukštakulnius ir buvo pasitempusi. Man vis kirbėjo mintis, kad ji puikiai tiktų mūsų grupei".

Paauglystėje ir ankstyvoje jaunystėje Natalija buvo itin liekna. Kaip pati sako, tas lieknumas tuomet atrodė tarsi liguistas, todėl jai ir panašiai į ją grupės narei Redai tekdavo mūvėti po penkias pėdkelnes tam, kad kojos įgautų moteriškas formas.

„Tačiau greitai Redos neliko ir Kristiną teko įkalbėti bei per naktį persiūti drabužius. Laukė naujametinis pasirodymas „Combo", todėl per naktį ji išmoko šokį ir pirmą kartą atsistojo ant scenos kaip „YVA" narė", – juokėsi Natalija.

„Tą vakarą aš tikrai gerai prisimenu! Tiesą sakant, man tada tikrai nerūpėjo jokia grupė. Tiesiog viskas vyko mūsų tėvų namuose. Buvau pirmūnė ir kai man pasakė, kad reikės pasirodyti su grupe kitą dieną, tik atkirtau, kad man kitą dieną reikia į mokyklą.

Natalija visada tai darė ir apie tai svajojo, o man to nereikėjo. Tačiau pasirinkimo man jie nepaliko ir nors pirmasis pasirodymas buvo labai baisus, daug ką pamiršau, Modestas sakė, kad viskas gerai ir išmoksiu, o grupė tokia ir turi būti. Kas galėjo pagalvoti, kad tada sukurta grupė taps tokia populiari iki pat šių dienų", – šypsodamasi į prisiminimus paniro K. Ivanova.

Labiausiai tuo, jog prie grupės prisijungė sesuo, tada džiaugėsi Natalija. Abi merginos užaugo itin darbščioje šeimoje, kur joms buvo įskiepytas gebėjimas baigti tai, kas pradėta ir savo tikslams atiduoti visas jėgas.

Taigi, nenoromis, tačiau Kristina taip pat tapo atlikėja, o šiandien už pastūmėjimą užlipti į sceną dėkoja abiems grupės kolegėms.

Šovė į pačią viršūnę

Kauniečių merginų grupė 2005 metais žibėjo pačia ryškiausia šviesa. Jau metų pabaigoje jaunosios atlikėjos buvo nominuotos „Radiocentro" debiuto kategorijoje ir dalyvavo daugelyje populiarių televizijos projektų, o jų dainas grojo visos radijo stotys.

„Tai buvo fantastiškas laikas. Mes buvome ryškios, iššaukiančios ir provokuojančios. Mus tikrai pastebėjo ir kai iki tol Lietuvos šou pasaulis buvo gana santūrus, po mūsų visi tarsi tapo laisvesni. Puikiai prisimenu, kad mūsų debiutas įvyko laidoje „Padainuokim". Ten tikrai šokiravome visus (juokiasi).

Studijoje buvo tokie staliukai, už kurių sėdėjo žvaigždės ir buvo mūsų intarpas. Tik įsivaizduokite: ateiname mes, išsivyniojame kilimą ir pradedame ant jo vartytis, mėtyti plunksnas, pūkus ir suprask, ant tų grindų ir dainuojame gulėdamos (juokiasi). Laidoje dalyvavo ir grupė „ŽAS". Dar dabar prisimenu vyrukų minas. Tai atrodė kaip porno filmo filmavimas.

Grupė "Yva"

Susėsdavome tuomet į mano „Mazdą 121", ant kurios didelėmis raidėmis buvo užrašyta „YVA", o ant sėdynių mėtėsi rožinės pagalvėlės. Nuleisdavome to mini kabrioleto stogą ir sukdavome Kaune ratus garsiai dainuodamos „Paukštelį" (juokiasi). Tas automobilis tikrai buvo vau! Tai tikrai buvo mūsų laikas. Tuo metu scenoje iš merginų grupių buvo tik „Mango" ir daugiau panašių projektų nesikūrė. Mes – šokiruojanti naujiena ir apie meilę dainavome ne saldžiai, o provokuojančiai. Nebuvo jokių „myliu, noriu, negaliu". Šovėme su aštriais tekstais ir atvirais pasirodymais. Reikėjo tik greitai mokytis šou pasaulio taisyklių ir pasinaudoti visomis galimybėmis. Juk ir laikai buvo visiškai kiti.

Dabar nemažai jaunų žmonių žinomumo siekia eidami į realybės šou, o tuo metu kiekvienas sau kelią į populiarumą turėjo nusitiesti pats. Buvo ir klaidų, ir klystkelių, ir juodo darbo. Dabar tai supras tikrai ne visi", – sako scenos senbūvė N. Bunkė.

Paklaustos, kaip į grupę ir jos įvaizdį reagavo jų tėvai, merginos nusišypso. Juk jie ir buvo pirmieji jų pasirodymų stebėtojai. Būtent tėvai girdėjo visas repeticijas ir matė, kaip namuose buvo siuvami koncertiniai kostiumai. Matydami, kad dukros į muziką ir sceną žiūri rimtai, o pasirodymams atiduoda visas jėgas, jie neprieštaravo.

Grupė "Yva"

Karas su „šeškėmis" ir grupės griūtis

Po trijų grupės gyvavimo metų Lietuvos šou pasaulio scenoje pasirodė ir pagrindinėmis merginų konkurentėmis tapusi grupė „69 danguje". Ir nors vienos apie kitas atlikėjos girdėjo nemažai, akis į akį susitiko tik Natalijos mergvakaryje.

„Dar ilgai svarstėme, ar jas kviesti, tačiau mums pačioms buvo įdomu, kokios jos. To vakaro metu visos susidraugavome, bet net minties nebuvo, kad galėčiau pereiti į jų grupę. Tačiau tuo metu „YVA" labai daug koncertavo, buvome neseniai grįžusios iš intensyvaus turo po Lietuvą, todėl buvome pervargusios, o Natalija gal ir kiek aštresnė, todėl apsipykome ir netrukus atsirado tam tikra trintis.

Mano išėjimas iš grupės buvo tik logiškas paskaičiavimas ir tokiu pagrindu priimtas sprendimas. Iki šiol puikiai prisimenu, kaip reikėjo apsispręsti, bet mačiau, kokie prodiuseriai dirba su „69 danguje" ir sprendžiau galvodama apie savo ateitį. Draugystės tuo metu neliko. Tai tebuvo logiškas ir matematiškas skaičiavimas. Tačiau tikrai išgyvenau. Juk merginoms pakiaulinau. Aš pakankamai jautrus žmogus ir tuo metu buvo liūdna. Tačiau „69 danguje" merginos yra taip pat nurautos ir tarsi viskas klostėsi natūraliai", – prisiminė G. Alijeva.

Prisimindama tų dienų įvykius Natalija neslepia emocijų. Sužinojusi, jog grupę palieka jos drauge ir bendražyge laikyta Goda ji netvėrė pykčiu. Po tokios žinios ji savo pirmajam vyrui ir žinomam Lietuvos prodiuseriui bei kompozitoriui Deivydui Zvonkui liepė parašyti dainą „Apie ją".

„Šventai aš tavim tikėjau, aš buvau tikėjimo kvailė. Bet dabar, kai praregėjau, pamačiau, kad tu esi kalė.Tu, tu, tu man melavai. Netikra, nenuoširdi buvai <...> Taip gyvenimas išmokė netikėti viskuo, ką matau. Niekad nebebūsi draugė. Išdavystės neatleisiu tau!“, – tokie žodžiai tuomet skambėjo naujausioje dainoje, kai grupę paliko G. Alijeva.

„Taip. Tai daina apie Godą ir to meto įvykius. Tačiau tada „šeškės" sukūrė dainą „Super mergaitės", kuri buvo visiškai „YVOS" stiliaus. Net baltus perukus užsidėjo! Mūsų karas prasidėjo ir tik stiprėjo. Atrodė, kad tikrai niekada nepasiduosime ir vis žiūrėdavome, kokį pasirodymą jos paruošdavo, kokiais kostiumais pasipuošusios ateidavo į apdovanojimus. Kai pamačiau tuos raudonus kostiumus, žandikaulis atvipo", – juokėsi žinoma atlikėja, kuri šiandien dainuoja ir grupėje „Pop Ladies".

Po vestuvių Natalijai išvykus į Klaipėdą, paskui ją atsekė ir studijas uostamiestyje pradėjusi sesuo, o Godą grupėje pakeitė šokėja Gintarė Valaitytė.

Kristina pastebi, jog jai grupėje teko atlikti ir diplomato vaidmenį. Aštraus ir ugningo charakterio Natalija yra idealistė, o supykusi gali pasakyti žodžius, kurie jos nepažįstantį žmogų įžeis. Ji ir pati neslepia, kad jei kalba eina apie artimų žmonių priešus, dėl saviškių yra pasiruošusi viskam. Tad rami ir taktiška Kristina tiek nuramina sesę, tiek ir užglaisto bet kokius grupėje kylančius nesutarimus.

Visos jos skirtingos, o savo asmenybes apdainavo ir dainoje „Kaukės“. Tai tapo dar vienu jų istorijos puslapiu, kuriame – žinutė apie tikrąsias asmenybes.

„Jai tuo metu tikrai atrodė, kad viską tiesiog reikia daryti taip, o ne kitaip ir viskas. Kaip nukirsta. Toks jau jos charakteris. Tie pykčiai ateina ir praeina, o tikra draugystė, kaip įrodo ir mūsų grupės istorija, lieka amžiams.

Tik tuo metu atrodė, kad čia tikra neteisybė ir kraujas tiesiog virė. „69 danguje" buvo tarsi miesto grupė, o mes – kaimo. Galima sakyti, kad mes konkuravome, bet mūsų auditorijos buvo visiškai skirtingos ir, kad ir kaip būtų, ilgainiui susidraugavome. Tos grupės merginos yra puikios ir tikrai nėra reikalo konkuruoti, bet ko tik praeityje nebuvo (juokiasi)", – prasitarė K. Ivanova.

Grupės "Yva" merginos

Natalijai išsiskyrus su Deivydu ir pamilus antruoju jos vyru tapusį verslininką Danielių Bunkų, tarsi kitas etapas atėjo ir merginų grupei. Netrukus pagrindine vokaliste buvusi N. Bunkė pastojo ir pradėjo lauktis savo sūnelio, o atėjus reikšmingiems pokyčiams į jos gyvenimą, keitėsi ir grupės sudėtis. Prie Natalijos, Kristinos ir Gintarės prisijungė Ieva Stasiulevičiūtė. Tačiau neilgai trukus po jos atėjimo grupė iširo. Vėliau gimė grupė „Šarka", tačiau jos nelaukė ilgalaikė sėkmė.

Tuo metu užkulisiuose sklandė gandai, jog būtent Ieva ir išardė grupę, o tarp buvusių draugių atsirado nemažai intrigų. Susipyko net neišskiriamomis laikytos seserys Ivanovos.

YVA

Ilgai karo kirvio užkasti negalėjusios Goda ir Natalija susitaikė tik gimus vaikams. Pirmąjį žingsnį vis dėlto žengė ugningoji Natalija. Moteris puikiai prisimena, jog gimus Godos pirmagimei Tėjai aplankė mama tapusią bičiulę. Kai netrukus mama tapo Natalija, Goda taip pat buvo šalia, o besiskiriant „YVAI" būtent G. Alijeva buvo Natalijos namuose ir palaikė draugę.

„Tokiomis akimirkomis pykčiai ir ambicijos pasimiršta. Visada traukėme viena kitą už plaukų iš gyvenimiškų sunkumų, padėjome ir palaikėme. Ir „YVA" atsikūrė iš gyvenimiškų sunkumų. Gyvenime gali keistis vyrai, darbai, aplinkybės, bet mes liekame kartu, o kai nutinka kas nors blogo – susikoncentruojame ir būname kartu iki galo", – sakė Goda.

Paslaptis saugojęs namas Klaipėdoje

Turbūt nėra ir šou pasaulio atstovo, kuris nežinotų senųjų Natalijos ir Deivydo Zvonkaus namų pajūryje. Dabar šiame name savo šeimos istoriją kuria kita šeima, o dar iki šių metų šis erdvus namas buvo vadintas „Zvonkų rezidencija" ir priklausė buvusiems sutuoktiniams, o kiek vėliau tapo ir naujų jų šeimų vasarnamiu.

Pati N. Bunkė pajūrio name kūrė interjerą, eksterjerą bei rūpinosi net ir ūkiniai reikalais, apželdinimu. „Tame name kiekvienas kampas buvo mano nučiupinėtas. Viską prižiūrėjau ir rūpinausi pati. Galima sakyti, kad tuo metu kai gyvenome ten su Deivydu, visas pajūrio šou pasaulio gyvenimas sukosi ten. Ko tik nematė to namo sienos ir kiek paslapčių jos slepia (juokiasi).

Vytautas Rumšas jaunesnysis net buvo atitempęs laistymo žarną į namus ir paleidęs iš antro aukšto vandenį, kuris bėgo laiptais. Toks krioklys buvo (juokiasi). Tik man susilaukus sūnaus baigėsi ten ir vakarėliai. Dabar, jei atvirai, ir kartos visiškai pasikeitė. Eidama pas sūnų į mokyklą pastebiu, kad vaikai manęs jau nebeatpažįsta ir nežino, kas ta Bunkė. Ateina kitas laikas ir natūralu, kad turime užleisti vietas kitiems.

Tačiau supratimas taip pat pasikeitė. Dabar ieškodama naujos „Pop Ladies" narės pasakau, kad iš pradžių, kol viską išmoks, nauja narė gaus kiek mažiau pinigų nei ilgametės atlikėjos, bet merginos labai nustemba. Savo laiku aš pati mokėjau šokėjams ir ėjau į minusą norėdama, kad šalia scenoje būtų žmonės", – samprotauja Bunkė.

Kristina Ivanova, Natalija Bunkė, Goda Alijeva

Jai antrina ir Kristina, kuri įsitikinusi, kad dabar atėjo visiškai kitas laikas ir daugelis jaunų atlikėjų nori greitai išgarsėti, o apie tai, kiek sunkaus darbo reikia įdėti dėl taip trokštamo populiarumo, nenori net girdėti. „Mums tuo metu reikėjo trankyti galvą į sieną, bet mūsų atlikėjų karta stipri. Ir nemokamai niekas nebedainuoja, nežino, ką reiškia siekti visko nuo pat pradžių".

„Kai pradėjome savo karjeras, pačios mokėmės ir augome kartu su šou pasauliu. Nebuvo tuo metu ir jokių taisyklių. Tie dirbtiniai skandalai, kuriuos patys kūrėme, kartais ir antireklama tapdavo (šypsosi). Mokėmės iš savo klaidų ir tai mums davė labai daug.

„YVA" paliko labai ryškų įspaudą istorijoje ir dabar visi žino, kad ši grupė asocijuojasi su pūkeliais, rožine spalva. Galima drąsiai sakyti, kad šiandien jau esame šou pasaulio rykliai ir žinome, kur ir ką pasakyti, ką pasilikti sau. Pažįstame ir visus reikalingus žmones bei mokame tuo pasinaudoti", – šyptelėjo G. Alijeva.

Visos grupės merginos dabar turi ir kitus darbus, o grupės veikla joms yra širdžiai mielas laikas su draugėmis bei papildomas uždarbis. Kristinai priklauso grožio studija sostinėje, dainuoja grupėje „Magnit", Natalija turi gėlių dekoro ir kosmetikos verslus bei koncertuoja su grupe „Pop Ladies", o Goda yra grupės „69 danguje" narė bei turi savo drabužių liniją. Nepaisant visų darbų ir užimtos dienotvarkės visos jos yra geriausios draugės ir saugo viena kitos paslaptis.

„Mes kaip šeima – patys artimiausi žmonės. Jos tikrai žino visas mano paslaptis, o aš – jų", – pasakojo Natalija.

Paslapčių ir skandalingų istorijų „YVOS" istorijoje tikrai netrūko. Vieno iš pirmųjų savo pasirodymų televizijoje metu Natalija neva nusimovė kelnaites ir sviedė jas į studiją. Tačiau niekas tuomet nežinojo, kad tarp žiūrovų jau sėdėjo pasiruošęs kelnaites pagauti tuometis Godos mylimasis, o Natalija mūvėjo penkias kelnaites, jei iš pirmo karto nepavyktų visko nufilmuoti.

„Viskas ten buvo surežisuota. Net ir G. Valaitytę buvome su Andriumi Butkumi supiršę. Ir vis galvojome, ką padaryti, kad būtų įdomiau ir su žurnalistais tardavomės, ką dar sugalvoti. O prisimenate tą skandalą, kuris buvo kilęs tarp Natalijos ir Mios dėl nulaužto nago? Jis buvo nerealus. Kristina iš tiesų tą nagą nulaužė, bet niekas nežino", – juokėsi merginos.

Kristina Ivanova

Po šios nulaužto atlikėjos Mios nago istorijos sekė eilė televizijos laidų, kur Natalija ir Mia aiškinosi santykius, fotosesijos žurnalams, dainos ir net serialas „Kas nori nužudyti Mią".

G. Alijeva tuomet su su atlikėju Luku Pačkausku Stanislavo Stavickio – Stano studijoje uždainavo „Muškitės, mergaitės". Natalija dabar neslepia, jog kai reikėjo su Mia pozuoti žurnalo viršeliui ir pasakoti apie pagaliau pasiektą taiką, užkasti karo kirvio dar nesinorėjo. „Labai pykau ant jos ir nesinorėjo kartu pozuoti", – prisimena DELFI pašnekovė.

Holivudo niekas nebežaidžia

Dabar savo koncertuose merginos dainomis tarsi pasakoja grupės istoriją ir taip pažymi svarbiausius įvykius, kurie nutiko per visus 18 gyvavimo metų. Tačiau vykdamos koncertuoti į užsienį jos iš gerbėjų išgirsta, jog norėtų girdėti daugiau „YVOS" dainų, su kuriomis jau užaugo ir ne viena karta.

„Dainuojame ir kitų dainas, bet kodėl taip nuvertiname save ir galvojame, kad kitų dainos neva geresnės? Gerbėjų klausimai ir pastabos, jog į mūsų koncertus atvyksta iš labai toli tam, kad išgirstų mūsų grupės dainas, privertė susimąstyti. Tikrai smagu matyti, kad žmonės prisimena, vis dar saugo albumus. Ir man „Instragram" pasidalijus, kad vykstame į DELFI švęsti gimtadienio ir pasakius, kad štai neturiu vieno ar kito albumo, žmonės patys pradėjo siųsti žinutes, kad turi ir gali pasidalinti. Jie siuntė nuotraukas su grupe, dalijosi prisiminimais.

Ir mums pačioms labai smagu būti kartu. Čia nėra jokios konkurencijos ar pykčių. Visada džiaugiamės viena už kitą. Užauginome viena kitą ir žinomomis tapome kartu, o tai įvyko ne per vieną naktį. Pradėjus nuo pačio žemiausio laiptelio turbūt kitaip supranti ir to vertę", – svarstė atlikėjos.

Tik prakalbus apie tai, ką iš tiesų tenka paaukoti dėl žinomumo, N. Bunkė atsidūsta. Ji ne kartą buvo versta pasakoti skaudžiausius išgyvenimus tada, kai norėjosi tik tylėti arba įsikniaubus į pagalvę išsiverkti. Žurnalo viršelį puošusios jos nuotraukos ir skandalingos istorijos ne kartą slėpė skaudžias patirtis.

Natalija Bunkė

„Kiek gi buvo tokių kartų kai nenorėjau atsidurti ant žurnalo viršelio, o mane vertė ir net šantažavo. Įvyko nelaimė, skyrėsi šeima, o mane varyte varė ir sakė, kad jei neisiu, būsiu pamiršta, dingsiu arba tiesiog visą istoriją papasakos savaip. Dabar šio šantažo nebeliko. Nebėra ir paparacų. Holivudo nebežaidžiame, nors man yra tekę išsipirkti paparaco darytas nuotraukas tam, kad jos nepakliūtų į spaudą. Tikrai visko gyvenime buvo.

Man reikėjo ne kartą lipti per save, kad matyčiau savo ateitį tikrai tokią, kokios jos norėjau. Buvo akimirkų kai mane vertė elgtis taip, kaip nenorėjau. Savo principus kažkur pamini ir viskas. Būtent tai ir yra žinomumo kaina".

Natalijai pritarė ir Goda, kuri įsitikinusi, jog kiek anksčiau už savo žinomumą tekdavo sumokėti itin brangiai, o galbūt anksčiau ir pačios įžymybės nemokėjo naudotis savo statusu. „Anksčiau to nemokėjome ir tikrai kentėjome. Puikiai prisimenu, kad išgyvendama skaudžius dalykus, kurių nenorėjau pasakoti, buvau verčiama. Sakydavo, kad arba kalbu pati ir pasakoju taip, kaip noriu, arba žurnalistai patys parašys viską su savo išvedžiojimais.

Goda Alijeva

Tikrai atsirado pagarba. Kai mano šeimoje vyko drama, iš žiniasklaidos pusės taip pat jaučiau, kad yra elementarus žmogiškumas. Tai buvo skaudu ir visi mane suprato. Ir kiaulystes visada prisimenu, o Lietuva juk maža".

Išmokusios visas gyvenimo pamokas ir įrašiusios savo vardus į Lietuvos šou pasaulio istoriją atlikėjos pripažįsta, jog 2011 metais išsiskyrė labai susipykusios, o Natalija net buvo pareiškusi, jog grupė atsikurs tik per jos lavoną. Šiandien jos nebėra tokios kategoriškos, nes žino, kad jų gyvenimuose nelikus scenos, visada liks ir sunkiausius išbandymus ištvėrusi draugystė, o skirtingus charakterius turinčios žinomos moterys priprato viena prie kitos ir žino, jog vardan svarbiausių dalykų gyvenime verta kovoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)