2 porcijoms reikės:

2 vištos šlaunelių,
40 g baltos duonos,
0,5 stiklinės pieno,
35 g vištų kepenėlių,
1 svogūno,
2 valg. šaukštų sviesto,
1 valg. šaukšto grietinės,
muskato riešuto,
juodųjų pipirų,
druskos.

Nuo šlaunelių atsargiai numaukite oda, išimant kaulą ir paliekant tik sąnarėlį viršuje. Nuimtą šlaunelių mėsą sumalkite mėsmale, po to sumaišyti su piene mirkyta balta duona ir dar sykį permalkit mėsmale. Vištienos kepenėles apkepkite, smulkiai supjaustykite, sumaišykite su smulkintu svogūnu ir paruošta mėsos mase. Pagardinkite druska, muskato riešutu, pipirais ir viską kruopščiai išmaišykite. Šlaunelės odelę užpildykite paruošta mase, užsiūkite, aptepkite grietine ir kepkite orkaitėje 40 min.

Garnyrui galite patiekti virtas morkas, keptas bulves, žaliuosius žirnelius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją