Kaip skelbia laikraštis „The Sun“, kulka buvo paleista per maždaug 20.00 val. vietos laiku Edinburgo gatvėje įvykusį incidentą.

Vietos teisėsaugos pareigūnai, vengdami vadinti B. Welshą auka, nurodė, kad jo mirtis vertinama kaip įvykusi įtarimų keliančiomis aplinkybėmis, todėl tyrimas ir toliau tęsiamas.

„Pareigūnai ir toliau patruliuos teritorijoje, kalbėsis su žmonėmis, aiškinsis faktus ir rinks tyrimui aktualią informaciją“, – nurodoma pranešime.

B. Welshui priklausė Edinburge esantis sporto klubas „Holyrood Boxing Gym“. Jame buvo siūlomos programos, galinčios padėti jaunimui išvengti problemų.

Prieš pradėdamas savo, kaip aktoriaus, karjerą B. Welshas buvo tapęs britų ABA čempionato nugalėtoju lengvojo svorio bokso kategorijoje.

Žinomumą jam atnešė personažo Doyle vaidmuo 2017 metais pasirodžiusiame britų filme „Traukinių žymėjimas 2“. Kaip nurodoma portale IMDB, bilietų į jį buvo išpirkta už 18 mln. dolerių (16 mln. eurų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)