Likus žaisti mažiau nei 4 minutes Graikijos atstovai dar pirmavo šešiais taškais (72:66), bet per likusį laiką nebesukrapštė nė vieno taško ir išleido pergalę iš savo rankų.

Dvigubai skausmingai mačas baigėsi L. Lekavičiui, kuris per 7 min. surinko 7 taškus (2/3 dvitaškiai, 1/1 tritaškis) ir atkovojo 1 kamuolį. Lietuvis trečio kėlinio pabaigoje po kontakto su Fabienu Causeuru pasruvo krauju – jam buvo prakirstas antakis.

Luką PAO gydytojai išsivedė į persirengimo kambarį ir suteikė medicininę pagalbą, po kurios jis grįžo ant atsarginių suolo.

Be Sergio Llullo žaidusiai Madrido ekipai, kurią tribūnose palaikė Luka Dončičius, 13 taškų surinko Jefferry Tayloras, 12 – Fabienas Causeuras.

PAO gretose pastebimiausi buvo: Nickas Calathesas 17 (6/19 metimai iš žaidimo), Deshaunas Thomasas 12, Ianas Vougioukas 10 taškų.

Itin ryškus skirtumas buvo tarp abiejų komandų baudų metimų: ispanai jų metė net 22, o graikai – tik 8.

Antrosios rungtynės bus žaidžiamos penktadienį taip pat Madride.

Primename, kad šios poros nugalėtojai Eurolygos pusfinalyje susigrums su Maskvos CSKA arba Vitorijos „Baskonia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)