1. Svarstyklės

Svarstykles supantys žmonės dažnai į jas kreipiasi susidūrę su vienokia ar kitokia problema. Svarstyklės stengiasi suprasti visą problemos esmę ir tik paskui duoda vienokį ar kitokį patarimą. Galbūt jos negalės visiškai išspręsti tos problemos, tačiau visada išklausys, parodys dėmesį ir suteiks psichologinį palaikymą, kurio tą akimirką reikia. Svarstyklių niekas neerzina labiau, kaip aplinkinių negatyvumo įtaka joms. Jų aplinka turi būti subalansuota ir spinduliuoti gerą energiją. Jeigu iškyla konfliktas, Svarstyklės stengiasi iš pradžių iš šalies stebėti jo eigą. Vis dėlto, Svarstyklės labai dažnai vadinamos „velnio advokatu“, nes jos nesirenka vienos ar kitos pusės. Tačiau galų gale šio ženklo atstovai stengiasi užgesinti konfliktą, išlikdami neutralioje pozicijoje.

2. Žavesys

Svarstykles labai lengva mylėti, nes jos labai žavingos. Gebėjimas priversti visus jaustis įdomiais ir svarbiais, ir mokėjimas suprasti aplinkinių žmonių jausmus ir emocijas suteikia šiam ženklui galimybę dovanoti džiaugsmą ir pozityvą, mainais į gerą elgesį su juo. Svarstyklės pasižymi puikiu suvokimu ir siekia ilgalaikių santykių su partneriu, ir visiškai nemėgsta sudėtingo elgesio žmonių. Jos mano, kad turi išmokti skaityti žmogų iš vidaus, o ne spręsti pagal jo nuomonę ar elgesio manieras. Nepaisant puikaus gebėjimo suprasti aplinkinius žmones, Svarstyklėms vis dar labai sunku pasakyti „ne“, todėl jos dažnai atsiduria stresą keliančiose situacijose, nes kitų žmonių poreikiai viršija jų pačių galimybes. Šio ženklo atstovai nori visiems įtikti, tačiau labai greitai supranta, kad tai neįmanoma.

3. Jausmingumas

Svarstyklės labai jausmingos, kai jas supantys žmonės tampa jų geriausiais draugais. Net kai jos su kažkuo ginčijasi, jų charizma ir gerumas visada padeda nuodugniai išspręsti ginčą. Svarstyklės nemėgsta pykti, tačiau kai situacija pasiekia šį tašką, geriau pasitraukti į šalį ir išlaukti, kol audra praeis. Kaip aistringai užsidega, taip pat ir nurimsta, be jokių užuominų, kad vis dar pyksta. Netgi pradeda apgailestauti, kad taip nesantūriai elgėsi.

4. Romantika

Svarstyklės myli iš visos širdies. Jeigu jums pasisekė užsitarnauti Svarstyklių meilę, turite žinoti, kad jūsų širdis visada bus šiltame jų glėbyje. Svarstyklių meilė yra didžiausia, kokią kada nors galite rasti. Jos bus labai dėmesingos jums ir jūsų poreikiams. Svarstyklės netiki meile iš pirmo žvilgsnio. Jos labai atsargios ir ieško ilgalaikių santykių. Nors partnerius sužavi labai lengvai, jos labai įnoringos ir draugiškos. Svarstyklėms nėra paprasta išsirinkti vieną žmogų, kuriam galėtų atverti širdį.

5. Socialiniai drugeliai

Niekas iš nepatogios situacijos neišeis geriau, kaip Svarstyklės. Šis ženklas pasižymi diplomatija ir gebėjimu neįtikėtinai lengvai įveikti susiklosčiusią keistą situaciją. Labai mėgsta būti žmonių apsuptyje. Tai kūrybingos sielos. Svarstyklės gimusios būti lyderėmis ir be jokių problemų kopia sėkmės laiptais, visada nori sužinoti kažką naujo ir laikytis atokiau nuo vidutinybių. Kad ir kaip mėgstate būti Svarstyklių draugijoje, privalote žinoti, kad kartais šiam ženklui reikia šiek tiek vienatvės.

6. Vidinis ir išorinis grožis

Svarstyklėms vadovauja Venera, kuri yra grožio ir meilės deivė. Šio ženklo atstovai vertina grožį visame kame, tai būtų draugas, partneris, muzika ar menas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)