Žinią apie tai, kad su žmona išgyvena sunkų etapą M. Stonkus pranešė savo socialiniame tinkle. Vyras pripažino, kad sklandę gandai apie tai, kad jis ir jo sutuoktinė nebegyvena kartu yra tiesa.

DELFI susisiekus su įrašo autoriumi, jis savo žodžių neišsižadėjo ir patikino, kad viskas, kiek reikia žinoti visuomenei, yra jau išsakytuose jo žodžiuose. Su I. Stonkuviene kol kas susisiekti nepavyko.

„Įsivaizduokite, kai girtas senis, kokiame madingame bare, bando pasilaižyti su ką tik pilnametystės sulaukusia mergaite. Ji bando jį atstumti, bet po kelių minučių jis vėl lėtai bando savo laimę. Jis gerai apsirengęs, pasikvepinęs, bet iš burnos nemaloniai smirda alkoholiu ir cigaretėmis.

Jis užkanda gumos, pabaigia kokteilį ir vis tiek bando. Jis žino, kad elgiasi nelabai etiškai, bet kol mergaitė atsisako, jis nieko blogo juk nedaro – taigi rankos nelaužia ir per prievartą liežuvio į burną nekiša(!) – bet vis tiek bando.

Kai mato, kad nepavyks, tada nueina pas kitą auką, bando laimę su ja, bet nuo gretimo staliuko viena akimi stebi mergaitę. Mergaitė truputį atsikvėpia, bet dvi minutės poilsio, ir šalia jos jau sėdi kitas senis – įsistatęs kiaulės akis, su tais pačiais kvapais ir pasitikėjimą savimi spinduliuojančiomis manieromis – bando šnekinti savo auką su intencija jai įkišti liežuvį į burną.

Nemaloniausia yra tai, kad jie turi teisę lįsti prie pilnametės. Dar nemaloniau, kad jie turi patirtį tokiuose dalykuose ir žino, kad jiems gali pavykti, jeigu tik auka bus pasimetusi ir naivi. Ir visada yra tikimybė, kad mergaitė sutiks pasivažinėti jo džipu, o paskui pirtelė ir visi tolimesni veiksmai, kurių protingam žmogui aiškinti nebereikia. Vėliau jis, toje pačioje pirtyje galės pasigirti savo įtakingiems seniams, kokį gerą trofėjų apturėjo. Būtent taip su mumis šiuo metu elgiasi žurnalistai ir visuomenė.

"Zero Live Show" svečiai /Foto: Rasa Linkaitė

Stebint soc. medijas, jau keli mėnesiai, aišku, jog mes su Indre nebegyvename kartu. Čia yra mūsų pasirinkimas ir mūsų teisė gyventi taip, kaip mes norime ir neturime niekam aiškinti, kas, kaip ir kodėl. Mes esame suaugę žmonės, mylintys tėvai ir geri draugai, ir mes visada būsime – Stonkai, nesvarbu, po vienu stogu, ar atskirai. Aš ne krepšininkas, o Indrė ne Stonkė, ir mūsų skalbiniai džiovinami džiovyklėje.

Mergaitė turi teisę sėdėti bare, seniai – irgi turi. Ir niekam nebūtų smagu jei bare sėdėtų tik vieni, arba kiti, kontaktas visada smagus, na, bet nebūtina lįsti laižytis“, – feisbuke pareiškė žinomas aktorius.

Dar balandžio viduryje susisiekus su M. Stonkumi ir pasiteiravus apie jo šeimą ištikusią krizę, aktorius bei humoristas tokius gandus paneigė ir į visus klausimus atsakė vienodai. „Nieko nekomentuosiu“, – kartojo jis.

DELFI primena, kad I. ir M. Stonkai susituokė 2011 spalio 1-ąją. Jiedu susituokė Kaišiadorių rajone esančioje jaukioje Žaslių bažnyčioje. Pora augina du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (438)