Pirmame kėlinyje ant ledo į atlapus vienas kitam kibo du tautiečiai – 33-ejų Aleksandras Ovečkinas ir 19-metis Andrejus Svečnikovas.

Grumtynėse A. Ovečkinas keliais stipriais smūgiais patiesė beveik penkiolika metų jaunesnį savo tautietį, kuris netrukus krito ant ledo.

19-mečiui po kelių minučių atsistoti padėjo komandos draugai, ledo ritulininkas daugiau šiame mače nebežaidė.

Tai pirmos A. Ovečkino grumtynės ant ledo nuo 2010-ųjų gruodžio.

Šiame sezone 19-metis A. Svečnikovas yra jauniausias NHL žaidėjas šių metų atkrintamosiose varžybose.

„Visų pirma, tikiuosi, kad jam viskas yra gerai. Taip, aš nesu pats didžiausias peštukas, taip pat kaip ir Andrejus. Jis paklausė manęs dėl kovos ir tarė – pirmyn!

Tikiuosi, kad jam viskas gerai. Nesinori išgirsti apie traumą patyrusį vaikiną ar panašiai.

Mes šįkart gal buvome pernelyg savimi pasitikintys. Turime tai pamiršti ir žiūrėti į priekį“, – po pralaimėtų rungtynių kalbėjo viena NHL žvaigždžių A. Ovečkinas.

Vašingtono klubas po dviejų pergalių namie patyrė nesėkmę pirmame išvykos mače ir serijoje iki keturių pergalių tebepirmauja 2-1.

Karolinos komandos strategas Rodas Brind'Amour'as teigė, kad būtent ant A. Ovečkino pečių krenta atsakomybė dėl šių muštynių.

„A. Svečnikovas mums yra svarbus. Jis dar vaikis, ką tik jam sukako 19-a. Andrejus turi ypatingą ryšį su ekipa, su manini taip pat.

Neseniai girdėjau, ką apie tai kalbėjo A. Ovečkinas. Jis teigė, kad mūsų vaikinas jam metė iššūkį. Sunku tuo patikėti, žvelgiant į vaizdo įrašą, matome, kad pirmas Ovečkinas dukart Andrejui smūgiuoja, tik tada jis bando atsakyti.

Nežinau, ar reikia dar kažkokių žodžių, nes matome, kas pirmas meta pirštines ir pradeda kumščiuotis. Tai yra Ovečkinas, o ne mūsų vaikinas.

Tai nuvilia, nes Andrejus sužeistas. Tai jam buvo pirmos tokios grumtynės. A. Svečnikovas sužaidė 90 rungtynių ir jis niekada nebuvo patekęs į tokias situacijas. Esu tikras, tą Ovečkinas žinojo. Tai mane neramina“, – kalbėjo „Hurricanes“ strategas.

A. Svečnikovas per pirmas dvejas atkrintamųjų rungtynes pelnė du įvarčius ir atliko rezultatyvų perdavimą.

Ketvirtosios rungtynės vyks balandžio 18 dieną taip pat Karolinoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)