Išaugo labai dailus katinas, nuostabaus šilkinio, retos spalvos kailiuko: iš viršaus rudas, ne „ryžas“, su tamsesnėmis „plunksnelėmis“, gintaras ir medus, apačioje gelsvas kaip liepų žiedai, o prie letenėlių pereina į juodą. Gražaus stoto, įmitęs, bet ne storas, o raumeningas, risnoja kaip žirgas, kailis žvilga.

Nuolankaus charakterio, mielas ir geras, mėgsta lepintis lovoje šalia žmogaus, miegodamas vartosi įvairiomis pozomis: tai pilvuką išverčia, tai išsitiesia kiek ilgas, o ilgas jis labai. Naujuose namuose iš pradžių bus kiek nedrąsus, bet reikalai greitai pataisomi: šitas katinas už maistą tėvą ir motiną parduotų, kada ateina laikas maitinti, trimituoja stebėtinai plonu balseliu neužsičiaupdamas.

Tvarkingai naudojasi kraiko dėžute ir nagų draskykle, šeriamas kokybiškais konservais bei sausu maistu, sutaria su kitais katinais, neturi polinkio dominuoti, veikiau atvirkščiai, mėgsta dūkinį ir raitynes – vieni privalumai. O trūkumai: gal tik vienas, neturi vienos akytės, jei tai galima pavadinti trūkumu, nes tikrus vyrus randai puošia! Ir dar – na, būtinai turi visus apėsti!

Aksajui 3,5 metų, kastruotas, paskiepytas, paženklintas poodine mikroschema. Dovanojamas pasirašant sutartį, atsakingiems žmonėms nuo 21 - erių metų. Katinėlis globojamas Šiaurės miestelyje, Vilniuje. Tel. nr.: +370 609 93294.