„Aš visą laiką buvau šeimos moteris, norėjau kurstyti tą namų židinį, o ne lėkti daryti karjeros. Taip, man patinka namai, man patinka namų ruoša, man patinka tvarkytis, jeigu susinervinu, einu lyginti drabužių“, – gyvenimo būdo laidoje apie tėvus „Kasdienybės herojai“ pasakojo moteris.

Renata džiaugiasi neseniai atradusi savo pašaukimą – pernai ji įstojo į Vilniaus dizaino kolegiją ir kasdien keliauja į drabužių dizaino paskaitas. Ji dėkinga savo vyrui, kad būdama 33-ejų, gali studijuoti dieninėse studijose ir nedirbti, nes Marius sutinka vienas išlaikyti šeimą.

„Aišku, kad tai privilegija. Aš esu laiminga ir galiu sakyti, kad man labai pasisekė, kad aš turiu tokį vyrą, su kuriuo būdama galiu sau leisti mokytis, galiu negalvoti apie buitį, apie pinigus. Nesirūpinti, kaip bus, nes jeigu mes šiandien neturime pinigų, aš žinau, kad Marius padarys taip, kad rytoj jų bus. Dizainas visą laiką buvo mano svajonė ir atsiradus vaikui vėl pradėjau galvoti, kad kažką noriu veikti su tuo savo gyvenimu“, – sako Renata.

Visą Mariaus ir Renatos interviu žiūrėkime vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)