Palangos futbolininkai į Marijampolę atvyks gerai nusiteikę, nes 5-ajame ture įsirašė į savo sąskaitą pirmąją pergalę – 2:1 palaužė Klaipėdos „Atlantą“.

4 taškus turintys palangiškiai A lygoje šiuo metu užima 6-ąją vietą.

„Sūduva“ po 5 turų turi 9 taškus ir žengia ketvirta.

„Palangos komanda yra gerai sukomplektuota, futbolininkai, kurie žaidė tokiose komandose kaip Machačkalos „Anzhi“, Belgrado „Crvena Zvezda“ ir panašiose, tikrai yra geri. Treneriai atranda optimalią sudėtį ir komanda po truputį gerina žaidimą, – apie varžovus kalbėjo „Sūduvos“ vyriausiojo trenerio Vladimiro Čeburino asistentas Eivinas Černiauskas. – Pastarajame ture „Palanga“ iškovojo pergalę, tad yra emociniame pakilime.“

Treneris taip pat išskyrė faktą, kad kurorto ekipa yra aukščiausia lygoje.

„Palangiškiai pasižymi kompaktiška gynyba nuo aikštės vidurio, gynėjai puikiai žaidžia galva, yra pavojingi ir standartinių padėčių metu. Aikštės viduryje išsiskiria du saugai, kurie puikiai kuria progas komandos puolėjams, kiekvienose rungtynėse jie išvedami vieni prieš varžovų vartininkus“, – kalbėjo E. Černiauskas.

Pavojingiausias „Palangos“ žaidėjas yra Idrisas Umajevas, šį sezoną įmušęs 4 iš 6 savo komandos įvarčių.

„Stengsimės žaisti greitą futbolą, naudotis erdvėmis jų gynyboje, kai visi žaidėjai nebūna spėję grįžti ir užimti savo pozicijų“, – sakė „Sūduvos“ treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją