Rapolas ir Rolandas atliko Manto Jankavičiaus išpopuliarintą kūrinį „Šiandien tu man graži". Nemažai kritikos ankstesnių laidų metų susilaukęs duetas šį kartą džiaugėsi komisijos komplimentais, skelbiama pranešime spaudai.

„Mūsų balsas nuėjo į dangų ir pasirodymas pirmą kartą buvo į temą, fainas, linksmas. Noriu pagirti Rapolą, žmogus įdėjo pastangų, atskleidė choreografinius sugebėjimus. O kas nerealu – jo balsas", - liaupsių negailėjo Stanislavas Stavickis-Stano.

Nors pasirodyme buvo daug choreografijos, komisijos nuomone, Rolando lazdelė ne tik netrukdė, bet net padėjo duetui. „Dabartinė būklė pridėjo vaidmens ir šarmo jūsų pasirodymui. Atrodė, kad keturi jaunikliai bando panų ieškoti, o jūs su patirtimi sėdit krėsle ir žinot, kuo tas lakstymas baigiasi. Gal dar norisi šokti, bet jau nebegalit", - šmaikštavo komisijos narys Ramūnas Zilnys.

„Girdėjau, kad jums išoperavo meniską? Ne išoperavo, o įoperavo kažką", - pokštavo Dovilė Filmanavičiūtė.

„Kreipsiuosi į visus Lietuvos medikus – jei pas jus kartais atvyktų mūsų dalyviai ir po to iš jūsų rankų išeitų su tokiais puikiais numeriais, padėkit jiems", - pasirodymu džiaugėsi Vytenis Pauliukaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)