Kaip teigia kūrėjos, naujoje kolekcijoje dominuoja klasika, derinama su modernumu. Vyraujantys tonai – nuo klasikinių iki pavasariškai žaismingų. Galima išvysti ir ne vieną populiarią šių metų mados tendenciją.

„Šįmet ryškios spalvos yra neatsiejama kasdienybės dalis. Madingi įvairūs rožinės spalvos atspalviai, koralo raudona, karališka mėlyna, dramblio kaulo, kreminiai, kūno spalvos atspalviai, geltonos sprendimai: citrininė, garstyčių. Kas, jei ne pavasaris, taps pačiu tinkamiausiu metu pradžiuginti save įvairiomis spalvų variacijomis?“ – teigė Jūratė Steponavičiūtė.

„Step by Step“ kolekcija

„Kalbant apie formas bei detales, pozicijų neužleidžia „undinėlės“ siluetai, įmantrios raukinių detalės, plunksnos, vis dar madingas langučių raštas.

Madinga itin uždara arba itin atvira drabužių viršutinė dalis, t.y., aukštos apykaklės arba itin gilios, V formos iškirptės drąsesnėms. Išryškinta pečių linija trokštančioms išskirtinumo bei originalumo“, – pasakojo Justina Ieva Steponavičiūtė.

Kad ir kas būtų madinga šį pavasario ir vasaros sezoną, svarbiausia nepamiršti, kad geriausia vilkėti tai, kas jums tinka ir patinka, o ne tai, kas dominuoja mados viršūnėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)