Toli gražu, tai tik gražūs žodžiai, kurie ir lieka žodžiais. Darbuotojai sėdi kasose surūgę, kodėl? Nes jie pervargę, nuolat užkraunama jiems darbo tiek, kad vos spėk suktis. Iškrauk prekes, pasėdėk kasoj, išplauk grindis ar išvalyk ką nors, o kur dar pietų pertraukos?

Juk reik tarpusavyje išleisti vienas kitą pietų. Visi dirba kaip bitutės. O koks atlygis? Jeigu mato kad „veži“, krauna vis daugiau papildomų darbų. Moterys, netgi jaunos merginos, dirba daržovių ir vaisių skyriuje, kiekvieną dieną tąso 20 kg sveriančias bulves. Paklausite kodėl? Nes nėra dirbančiu vyrukų. Tačiau kitose parduotuvėse vyrai dirba ir moterys nemato vargo.

Pati didžiausia problema – grafikai. Juos sudaro dviems savaitėms į priekį, kai kada ir trims. Tačiau vieną dieną kažkas susirgs ir tavo planuotos išeiginės dings. Kodėl?

Nes darbuotojų reikia, jog parduotuvė dirbtų. Todėl tau sukeis dienas, kaip vadovas norės, neatsižvelgiant į tavo norus ar planus. Su pasakymu – „negali būti jokių negali, reikia ir dirbi“. Kelerius metus situacija tokia pati. Niekas nesikeičia.

Atėję dirbti nauji žmonės, tuojau pat pamatę darbo krūvį, išeina iš darbo.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.