„Nuo...Iki...“ laidoje mergina sakė, kad apie tai, kas vyksta šeimoje, ji geriau nutylėtų, tačiau kai kuriais išgyvenimais ji sutiko pasidalinti.

Šį pusmetį Sofio Gelašvili galvoje slegiančių minčių tikrai netrūko. 24 metų moteris vos po dviejų metų santuokos nusprendė pasukti skirtingais keliais su vyru, sporto treneriu Dominyku.

Su juo Sofio susituokė vos po pusmečio draugystės, tačiau tuo metu merginos širdis buvo kupina meilės ir jai tai neatrodė skubotas sprendimas.

„Aš nežinau, ar tai galima vadinti paskubėjau ar ne. Tuo metu tai atrodė kitaip. Pradžioje net negalvoji apie tokius dalykus. Tiesiog viskas atrodo kaip per rožinius akinius. Tie rožiniai akiniai dingsta su laiku“, – sakė ji.

Prieš dvejus metus įvykusios įspūdingos Sofio ir Dominyko vestuvės buvo plačiai aptarinėjamos žiniasklaidoje. Pagal vietines tradicijas susituokusi Gruzijoje pora dar vieną šventę surengė ir Lietuvoje. Dabar Sofio pripažįsta, kad paskubėti kelti vestuves privertė ir jos šeimos papročiai, kurių jie griežtai laikosi. Prašymo tekėti ji sulaukė vos po dviejų mėnesių draugystės.

„Pas mus nėra priimta draugauti ilgą laiką iki vestuvių. Pas gruzinus dažniausiai iš karto peršasi. Ne vos tik susipažinus, bet greitai. Mes su Dominyku ilgą laiką buvome geri draugai mokykloje“, – minėjo ji.

Vien dėl vaiko santykių tęsti nenorėjo

Netrukus po santuokos jaunavedžiai pranešė ir dar vieną žinią – jų šeima pagausės, tačiau net ir gimusi dukra porai nepadėjo likti drauge.

„Iš tikrųjų mes buvome labai skirtingi. Iki santuokos to nepastebėjau. Pradžioje daug kas nieko nepastebi. Aišku, nesitikėjau, kad santuoka taip greitai pasibaigs“, – kalbėjo ji.

Kai kurios šeimos kartu lieka dėl vaikų, tačiau Sofio mano, kad taip daryti nėra tinkama.

„Vaikų, aišku, visada labiausiai gaila, bet dėl vaiko laikyti šeimą, jei tėvams nėra gerai, nereiktų, nes vaikai viską jaučia“, – sakė Sofio.

Sofio po motinystės atostogų jau grįžo į darbą, vadovauja savo grožio salonui, daro ir makiažus. Neseniai su šeima ji buvo išvykusi atostogų į Venesuelą, kurioje jos tėtis šiuo metu stato viešbutį. Sportas, darbas ir kelionės – tai padėjo merginai atsitiesti po skyrybų.

„Aš viskuo stengdavausi užsiimti, kad tik negalvoti apie tai. Viskas taip ir praėjo. Su laiku užsimirš“, – minėjo ji.

Nors oficialiai Sofio ir Dominyko dar neišskyrė, jie po vienu stogu jau nebegyvena pusmetį.

Pasimokė į meilę nenerti stačia galva

Sofio teigia, kad ši situacija išmokė ją taip greitai į meilę nebenerti bei į viską žvelgti atsargiau, neskubėti.

Iš šalies merginos gyvenimas atrodo labai viliojančiai, tačiau ji sako, kad šeimoje visada galiojo griežtos taisyklės. Jos tėvas akylai prižiūrėdavo jauniausiąją dukrą.

„Kiekvienas mano žingsnis būdavo stebimas. Namo turėdavau grįžti vos pradėjus tempti. Taisyklės pas mus visada buvo daug griežtesnės nei pas kitus vaikus. Jis ir veždavo mane į mokyklą, ir parveždavo. Kai atsirado „Facetime", tai ir jo pagalba skambindavo. Nuolat prižiūrėdavo. Iš tiesų, dabar aš esu dėkinga labai, kad taip mane prižiūrėjo. Vis tiek paauglystėje kitaip apie viską galvoji“, – kalbėjo ji.

Sofio pripažino, kad vaikinų dėmesio pastaruoju metu sulaukia vis daugiau, o jos tėvas minėjo, kad visada norėjo žento gruzino. Gali būti, kad šįkart jo noras išsipildys.

„Apie tai negalvoju. Nežinau, lietuvis, ar gruzinas. Man didelio skirtumo nėra. Šiuo metu apie tai net nemąstau. Nežinau, kada būsiu pasiruošusi santykiams. Niekada nežinosi. Kaip bus, taip bus. Kiekvienas žmogus yra kitoks, todėl vyrais nenusivyliau“, – minėjo Sofio.

Visą laidą galite pamatyti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)