Tuo tarpu Andrius Šedžius DELFI pasakė, kad apie Erdvilės ketinimą duoti interviu nebuvo informuotas ir laiko tai savotiška išdavyste.

Trečiadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo..iki...“ verslininkas Andrius Šedžius vėl prabilo apie visų aptarinėjamą romaną.

„Aš apie tai nieko nežinojau, man tai buvo kaip šaltas dušas, visų pirma mes esame draugai, tai jeigu draugas taip pasielgia, aš manau, kad tai yra išdavystė. Galbūt jaunam žmogui reikia dėmesio, nori atkreipti į save jo daugiau, jo gauti ne tik iš manęs, bet ir iš visuomenės pusės, siekia populiarumo. Aš niekada nepadaryčiau taip, jog nieko nesakęs papasakočiau tokius dalykus“,– sakė verslininkas.

Vyras tikino, kad dėmesiu dalintis jis mielai sutinka, tačiau nepatinka, kai juo naudojamasi.

„Man tikrai negaila, kad žmogus, kuris šalia manęs atsiduria, tampa matomesnis, populiaresnis. Tačiau man nepatinka, kai bando dar kartą manim pasinaudoti, čia yra mano ir dabartinės žmonos Monikos istorija“,– prisiminė vyras.

Vyro teigimu interviu, kurį Erdvilė sutiko duoti DELFI, ji pasakė daug netiesos, jis tikina nežadėjęs nei rimtų santykių, nei ateities, kol jis yra oficialus Monikos vyras.

„Aš esu Monikos Šedžiuvienės vyras, todėl negaliu pasakyti, kad yra kiti santykiai, kai turėsiu oficialią laisvę, spręsiu kaip man elgtis“,– kalbėjo jis.

Nors Monika yra prisipažinusi, jog turi naują širdies draugą, vyrui tai nėra pavyzdys. Andrius dar kartą patikino, kad jiedu su Erdvile tėra draugai.

„Aš visiems tą patį sakau, mes esame draugai, aš nesiruošiu teisintis ir aiškintis, mes esame draugai, o toliau jau kiekvieno interpretacijos“,– minėjo jis.

Paklaustas apie meilės prisipažinimą, apie kurį kalbėjo Erdvilė, Andrius tik nusišypso.

„Aš nemeluoju, mano širdis šiandien užimta vaikais, meile visiems artimiesiems, moters meilei nėra vietos, stengiuosi neįsileisti gilesnių jausmų į širdį. Negaliu už kitą žmogų kalbėti, vienam gali atrodyti vienaip, o kitam kitaip. Aš nesiruošiu tiesiog teisintis“,– teigė A. Šedžius.

Prabilo dėl populiarumo

Kodėl Erdvilė prakalbo apie santykius su Andriumi, jam yra aišku – norėjo populiarumo.

„Galbūt prakalbo, nes pavargo laukti, kol pristatysiu ją, galbūt pritrūko kantrybės, norėjo populiarumo, man ji sakė, kad norėjo atkreipti į save dėmesį“,– kalbėjo A. Šedžius.

Atsakydamas į klausimą, ar lovelaso etiketė jam nekenkia, Andrius Šedžius teigė, kad lovelasas tas, kuris keičia moteris vieną po kitos.

„Aš tai nekeičiu vieną po kitos. Taip, aš turiu draugę, kuriai 21-eri, na ir kas? Ar čia kažkas nelegalaus? Ar kažkas amoralaus? Aš suprantu, Petras Gražulis galėtų man prikaišioti dėl amoralumo, jei gyvenčiau su vyru. Man galėtų žmonės prikaišioti, jei gyvenčiau su nepilnamete. Bet mergina 21-erių, kas negerai?“,– minėjo A. Šedžius.

Gyvena vienuose namuose

„Mes gyvename vienuose namuose, aš to neneigiu. Kaip draugai, mes puikiai sutariame, grįžti namo į tuščius namus yra liūdna. Visada smagu, kai grįžęs namo randi draugą, tai yra ne vyro ir moters santykiai, o draugų. Taip aš gyvenu su ja, turiu su kuo pašnekėti, su kuo pabendraut, mes gyvename vienuose namuose, bet nėra kalbos apie bendrą ateitį.

Taip, mes išeiname kartu į kavines, restoraną, iš tikrųjų, kad neišprotėčiau nuo vienatvės, tai buvo puikus sprendimas, bet nesu įsimylėjęs“,– kalbėjo verslininkas.

Paklaustas, ar tokiais pasisakymais jis neįžeis savo naujosios draugės Erdvilės, vyras atsidūsta.

„Jeigu aš turėčiau dešimt gyvenimų, tai aš kalbėčiau kitaip, bet aš turiu tik vieną. Nenoriu nieko įžeisti, jokių pykčių, bet aš nenoriu jokių interpretacijų“,– sakė A. Šedžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (319)