„Esu visiškai ramus dėl Ingridos. Žinau jos įsitikinimus ir gebėjimą dirbti – veikti vardan Lietuvos žmonių, nesiblaškant ir rodant aiškią lyderystę. Ne tik čia, Lietuvoje, bet ir tarptautinėje politikoje.

Esu tikras, kad išvien dirbančios dešiniosios politinės jėgos leis įgyvendinti visiems piliečiams duotą pažadą – pagaliau įtvirtinti europietiškas galimybes Lietuvoje”, – sako Europos Parlamento narys, liberalas Petras Auštrevičius.

“Siekiu telkti ir vienyti bendriems darbams įvairių politinių pažiūrų žmones, kuriems svarbi vakarietiška Lietuvos kryptis. Todėl vertinu šį Petro Auštrevičiaus parodytą pasitikėjimą, nes gerbiu jį kaip patyrusį ir nuoseklų politiką, aktyvų užsienio politikos profesionalą bei puikiai Lietuvai atstovaujantį Europos Parlamento narį. Jo ekspertizė ir patirtis, ypač aktyviai dirbant dėl Astravo AE keliamos grėsmės bei padedant Ukrainai eiti europietišku keliu, yra vertinga ir tikiu, kad pasitarnaus bendrom iniciatyvom ateityje”, - teigė Seimo narė Ingrida Šimonytė.