Pirmadienį buvęs dainininkas su savo sekėjais socialiniame tinkle pasidalijo širdį spaudžiančiais prisiminimais – nuotraukomis, kuriose užfiksuotas jo tėvų namų grožis, kurį vos per valandą suniokojo gaisras.

„Sudegusio namo prisiminimai“, – rašė Linas.

DELFI primena, kad savaitgalį buvęs atlikėjas, grupės „ŽAS“ narys paskelbė jautrią žinutę, kurioje jis prašo žmonių ištiesti pagalbos ranką.

„Mieli broliai ir seserys, prieš dvi dienas mano mylimi tėveliai per gaisrą neteko savo namų. Organizuoju finansinės paramos rinkimo akciją. Kiekvienas jūsų paaukotas euras padės jiems greičiau vėl turėti stogą virš galvos. Esame dėkingi už jūsų gerumą“, – sekmadienį savo socialiniame tinkle „Facebook“ rašė L. Karalius.

Linas Karalius ir jo tėvų namai

Buvęs dainininkas taip pat pasidalino nuoroda į aukojimo puslapį, kuriame įkėlė porą nuotraukų iš įvykio vietos ir detalesnę informaciją.

„Mano tėvus – Joną ir Ireną, gyvenančius mažame Lietuvos kaimelyje ištiko nelaimė – gaisras per valandą pasiglemžė jų gyvenamąjį namą ir du ūkinius pastatus. Sudegė viskas. Tėvai liko be pastogės, rūbų ir dokumentų“, – pagalbos šauksme rašė jis.

„240 eurų pensiją per mėnesį gaunantiems pensininkams be jūsų pagalbos atstatyti sudegusius namus yra labai sunkiai pasiekiama užduotis. Atstatyti namą reikia nedelsiant, nes žiemos Lietuvoje gali būti ypatingai šaltos, kai temperatūra nukrenta iki 30 laipsnių žemiau nulio.

Lino Karaliaus tėvų namai

„Žinome, kad yra daug geros širdies žmonių, kurie prisidės prie namo atkūrimo. Esame visiems jums labai dėkingi už jūsų gerumą“, – kartojo L. Karalius.

Ištiesti pagalbos ranką Lino šeimai jau panoro 428 žmonės iš viso pasaulio, kurie paaukojo daugiau nei 9 400 eurų. Lėšos vis dar renkamos.

Prisidėti prie aukos galite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (475)