Čia vykusi mažoji „Eurovizija“ sulaukė didžiulio susidomėjimo ir buvo didžiausia šiemet. Arenoje ją stebėjo net 4500 žmonių! Atrodo tikrai neįtikėtinai!

Man buvo neapsakomai gera dainuoti prieš tokią auditoriją, kuri net mintinai mokėjo „Run With The Lions“ žodžius. Bendravau su daugybe žurnalistų, atsakinėjau į klausimus apie „Euroviziją“, bet didžiausią įspūdį man paliko kitų šalių atstovai. Jie buvo tokie paprasti, šilti, nuoširdūs. Nemažai bendravome susitikę užkulisiuose, o įspūdžiai iš šių susitikimų tik patys geriausi.

Išduosiu paslaptį, jog net atsirado planų su vienu iš „Eurovizijos“ dalyvių kartu įrašyti dainą. Atlikėjas pats mane užkalbino, nes, kaip sakė, patiko balsas. Pažiūrėsime, kaip pasiseks įgyvendinti šį planą.

Tokiame renginyje tikrai gali pasijausti žvaigžde. Galiu atvirai sakyti, kad dabar labiausiai laukiu tik dienos, kai prieš visą Europą galėsiu atlikti savo dainą.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)