Nuo 2012 metų „Night To Unite“ duris atvėrė 15 tūkst. žmonių, kur per aštuonerius metus jų laukė virš 200 veiklų! Tradicinis „Bingo“, pokerio ir stalo futbolo turnyrai, įspūdingi iliuzionistų bei mentalistų pasirodymai, šokiai, kovos menų pamokos – tai tik kelios iš daugelio veiklų, kuriomis organizatoriai stengiasi vis labiau stebinti renginio dalyvius, ruošdami ne tik tradicines veiklas, bet ir tokias, kurių universitete dar nebuvo.

Jau tradicija tapusios nakties tikslas – priminti, jog alkoholis ir tranki muzika nėra reikalingi norint gerai praleisti vakarą. Skatindami studentus aktyviai bei teisingai leisti laisvalaikį, „Night to Unite“ nori universiteto aplinką paversti tinkama ne tik mokslui, bet ir linksmybėms. Ši graži idėja kilo VGTU studentui Gediminui Skruzdžiui 2012 metais. VGTU SA FMF fakultetinių dienų uždarymo proga šio studento mintis buvo įgyvendinta. Taip gimė pirmasis „Night to Unite“, kurio metu susirinko daugiau nei 350 dalyvių.

Šiemet organizatoriai tikina, kad kiekvienas galės atrasti kažką įdomaus: nuo tradicinių stalo ir kortų žaidimų iki VR zonos. Veiklų sąrašas yra nuolat pildomas, o karščiausias naujienas galite sekti renginio feisbuko paskyroje. Be abejo, „Night to Unite“ dalyvaus pasirodymus paruošę įdomūs svečiai. Renginyje jau yra buvę „Jama&w “, Gytis Ambrazevičius ir grupė „D‘mask “, Justina Žukauskaitė, „Humoro klubas“, Haroldas Liumparas, „Black Biceps“ ir kiti.

O visus dalyvius, kuriuos domina varžymasis ir ekstremalūs pojūčiai, organizatoriai kviečia užsiregistruoti orientacinėse varžybose po Vilniaus miestą, kurios vyks likus savaitei iki pagrindinės renginio nakties. Šiemet jos vyks „Encounter“ platformoje, tad laukia dar įdomesnės bei įspūdžių kupinos varžybos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją