Specialistų teigimu, vokietis pernai turėjo geresnį bolidą nei Lewisas Hamiltonas, bet dėl padarytų klaidų pralaimėjo kovą dėl čempiono titulo.

„Ferrari“ dar prieš šių metų sezono pradžią pakeitė vadovą. Maurizio Arrivabenę vadovo poste pakeitė Mattia Binotto. Italų žiniasklaida mano, kad jei ir toliau nesibaigs S. Vettelio klaidos, komandai teks pakeisti ir dar vieną svarbų ekipos žmogų.

S. Vettelis ramiai sureagavo į savo klaidą Bahreine vykusiose lenktynėse. Tačiau vokiečio klaida sukėlė nepasitenkinimą ne tik sirgalių gretose, bet ir Italijos žiniasklaidoje. Pastaroji po antrojo F-1 etapo abejoja S. Vettelio galimybėmis, o Charlesą Leclercą jau vadina „auksiniu berniuku“.

„Ferrari“ žvelgia į ateitį, kurioje nėra vietos Vetteliui. Mickas Schumacheris artimiausioje ateityje gali atsidurti greta Charleso Leclerco“, – rašė italų sporto dienraštis „Corriere dello Sport“.

„Bahreine Vettelis sugadino ne tik bolido priekinį sparną, bet ir savo nervus. Charlesas Leclercas yra pagrindinis Lewiso Hamiltono varžovas“, – šią savaitę skelbė „La Repubblica“.

„Charlesas Leclercas Bahreine pažemino Sebastianą Vettelį“, – rašė „Corriere della Sera“.

Tuo metu „La Stampa“ pasiūlė S. Vetteliui „susirasti psichologą ir nusiskusti ūsus“.

„Namo „Ferrari“ grįžo su vienu aiškiu dalyku ir su dviem bėdomis. Viskas aišku dėl Charleso Leclerco. O tos dvi problemos, tai technikos nepatikimumas ir Sebastianas Vettelis“, – skelbė vienas įtakingiausių Italijos sporto leidinių „Gazzetta dello Sport“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)