Galingi „Audi A1 Sportback“ varikliai suteikia galimybę užtikrintai ir patogiai važiuoti tiek mieste, tiek išvažiuoti į tolimesnę kelionę už miesto ribų. Modelių asortimentą sudaro keturi benzininiai varikliai, kurių galia – nuo 85 kW (116 AG) iki 147 kW (200 AG).

Naujasis automobilis tapo ilgesnis – dabar jo ilgis siekia 4,03 metro. „Audi A1 Sportback“ yra 1,41 metro aukščio, o jo plotis liko beveik nepakitęs – 1,74 metro. Bagažo skyriaus talpa padidėjo 65 litrais. Standartinis tūris – 335 litrai, o su nulenktomis galinėmis sėdynėmis tūris padidėja iki 1090 litrų.

"Audi A1 Sportback"

„Audi A1 Sportback“ kėbulo spalvą galima išsirinkti iš dešimties spalvų, o kompaktiško modelio stogas pasirinktinai gali būti kontrastingos spalvos. 18 colių ratlankiai, kurie, priklausomai nuo išorinės apdailos, gali būti bronzinės, baltos arba juodos spalvos, automobiliui suteikia dar daugiau išraiškingų akcentų.

Automobilio bazinė versija aprūpinta skaitmeniniu, didelės skiriamosios gebos virtualiu „Audi“ prietaisų skydeliu (10,25 colio) ir daugiafunkciu vairu.

"Audi A1 Sportback"

Be to, automobilis aprūpintas pažangiomis saugumo sistemomis. Pavyzdžiui, „Audi pre sense“ sistemos radaro jutiklis atpažįsta pavojingas situacijas, susijusias su kitais eismo dalyviais: transporto priemonėmis, pėsčiaisiais, kertančiais važiuojamąją dalį, arba dviratininkais, esančiais priešais automobilį. Sistema garso ir vaizdo signalais gali įspėti vairuotoją, net jei matomumas yra blogas. Tuo pat metu automobilis ruošiamas stabdymui visu pajėgumu, ir prireikus inicijuojamas automatinis avarinis stabdymas, kad būtų išvengta susidūrimo arba sušvelnintas smūgis.

Lietuvoje „Audi A1 Sportback“ kainuos nuo 26 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)