Vyras ieško liudininkų, kurie galėjo matyti avariją kelyje Kaunas – Vilkija. Pasak vyro, jis buvo paliktas galėti visas „sulūžęs“.

„Prašau, padėkite surasti kaltininką, vakar apie 10:45 valandą papuoliau į autoavariją važiuodamas su motociklu nuo Kauno Vilkijos link. Priešinga eismo kryptimi važiavęs automobilis, sukdamas į kairę, nepraleido manęs važiuojančio tiesiai. Liudininkų teigimu, mašina buvo „Renault Megane“, lyg ir sidabrinės spalvos, ne lietuviškos registracijos numeriais, greičiausiai olandiškais. Kaip nuotraukoje galima matyti, mašina suko link Žvirgždės g. Ji yra apgadinta, be priekinio „buferio“ ar bent dalies jo. Prašau, pasidalinkite šiuo postu, kad padėtų surasti tą išgamą, palikusį mane gulėti „sulužusį“ šaligatvyje“, – prašo jis.

Jeigu ką nors matėte, susisiekite su Mindaugu Rimoniu. Pateikiame originalų nukentėjusiojo feisbuko įrašą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (254)