Po trijų dienų moters kūną rado viešbutyje Rokforde, Ilinojaus valstijoje. Ji nusižudė, palikusi laišką, kuriame rašė, kad jos sūnus – su jį mylinčiais žmonėmis. „Jūs niekada jo nerasite“, – buvo parašiusi ji.

Išsigandęs paauglys teigia esąs Timmothy

Policija ir FTB aiškinasi, ar trečiadienį Kentukyje rastas paauglys iš tiesų yra Timmothy.

Sharon Hall pasakojo CNN pastebėjusi neramų berniuką prie savo automobilio šalia namų Niuporte. Jis papasakojo, kad bėgo dvi valandas ir jam skauda pilvą, tada kaimynų duktė iškvietė policiją.

Atvykusiems pareigūnams berniukas papasakojo, kad jis – Timmothy Pitzenas, kad jam 14 metų ir kad pabėgo nuo dviejų vyrų, kurie septynerius metus laikė jį nelaisvėje, o pastaruoju metu buvo uždarę viešbutyje „Red Roof Inn“.

Paauglys negalėjo tiksliai nurodyti viešbučio vietos. Sprendžiant iš pasakojimo, jis perbėgo per tiltą į Kentukį.

Sakė norėjęs namo

Iki policijai atvykstant su berniuku bendravę žmonės teigė, kad jis buvo išsigandęs, prašė pagalbos.

„Jis įlipo į automobilį ir ėmė prašyti: „Ar galite padėti? Aš noriu pasiekti namus. Prašau – padėkite, – pasakojo 911 pagalbos numeriu skambinęs žmogus. – Paklausiau, kas atsitiko, o jis papasakojo, kad jį pagrobė, žmonės pardavinėjo jį vieni kitiems, o jis tenori namo.“


Neaišku, iš kokio miesto berniukas atbėgo į Niuportą. Policininkai apklausė arti Niuporto esančius „Red Roof Inn“, tačiau nieko juose nesužinojo.

Šaronvilio policijos departamentas savo paskyroje feisbuke rašė, kad atliko tyrimą netoliese esančiuose viešbučiuose, bet jų darbuotojai nebuvo matę berniuko.

„Visa mūsų gauta informacija – iš Kentukio, Kambelio apygardos“, – rašoma policijos pranešime. Šaronvilis (Ohajo valstija) yra už 20 mylių nuo Niuporto (Kentukio valstija).

Paskutinį kartą jį matė vandens pramogų parke Viskonsine

Paauglio teigimu, jo pagrobėjai – du raumeningi vyrai. Vienas turi ant kaklo ištatuiruotą voratinklį, kitas ant rankų išsitatuiravęs gyvates.

Policijos teigimu, vyrai vairavo visureigį „Ford“ su Viskonsino numeriais.

Nacionalinio pagalbos dingusiems ir išnaudojamiems vaikams centro duomenimis, paskutinį kartą Timmothy matė vandens pramogų parke Viskonsine.

FTB ir policija aiškinasi, ar trečiadienį rastas paauglys – iš tiesų Timmothy. Jo gimtojo miesto Aurora policijos teigimu, DNR tyrimų rezultatai bus gauti maždaug po 24 valandų.

Artimieji daug metų desperatiškai jo ieškojo

Daug metų Timmothy artimieji ieškojo keliose valstijose.

„Man atmintyje įstrigęs vienas vaizdinys – iš tos dienos, kai atvežiau jį į mokyklą, kaip jis išlipa ir bėga į klasę. Tai paskutinis kartas, kai jį atsimenu“, – 2015 m. CNN sakė tėvas Jimas Pitzenas.
Dieną prieš nusižudydama berniuko motina paskambino iš nežinomos vietos savo motinai ir dar keliems artimiesiems. Ji patikino, kad Timmothy saugus.

Artimieji teigė, kad moteris sirgo depresija, jos santuoka iro. Ji labiausiai bijojo, kad dėl psichinės sveikatos sutrikimų iš jos gali atimti sūnų.

Apsaugos kamera užfiksavo juos sustojimo vietoje – rami, švytinti iš laimės moteris smagioje kelionėje su sūnumi. Bent jau taip atrodė.