„Hang Massive“ – JK ir Švedijos grupė grojanti naujoviškais, tačiau pasaulyje jau gerai žinomais, daugelio pamėgtais instrumentais – hang’u ir handpan’u. Daugelyje pasaulio šalių vykstančiuose, išskirtiniuose ir įkvepiančiuose, koncertuose tūkstančius širdžių paliečia sferiniai „Hang Massive“ garsai, o grupės vaizdo įrašus yra peržiūrėję daugiau nei 100 milijonų, rašoma spaudos pranešime.

2018 m. išleistas naujas „Hang Massive“ albumas „Luminous Emptiness“- savo garsais perkelia į įspūdingą epinę vidinę kelionę. Grupės koncertiniai pasirodymai įsimintini dėl sukuriamų vaizdinių, menančių amžinąją išmintį, jie nuolat tobulinami.

„Luminous Emptiness“ albumo pristatymo kelionė Europoje vyks net penkiasdešimtyje miestų. „Hang Massive“ duetas labai džiaugiasi jau trečią kartą atvykdamas į Vilnių.

Koncertas vyks balandžio 10 d., 19.30 val. Muzikiniame teatre „Legendos klubas“.

Hang Massive duetas: britas Danny Cudd ir švedas Markus Offbeat – drąsiai improvizuojantys profesionalai, subtiliai jaučiantys erdvės energetiką, gebantys įtraukti klausytojus į teigiamas vibracijas.

Hang’as – naujos kartos muzikos instrumentas, gimęs XXI amžiuje, tačiau pasak legendos, jis gyvavo jau prieš kelis tūkstantmečius. Šis unikalus mušamasis muzikos instrumentas, dar vadinamas rankiniu būgnu, iš išorės primena skraidančią ateivių lėkštę, nes susideda iš dviejų metalinių pusrutulių. Išgauti garsą iš jo galima įvairiais būdais: groti pirštų galiukais, delnu arba jo kraštu, tačiau svarbiausia, kad nėra jokių taisyklių, kaip su juo groti. Viskas ko reikia, tai rankos ir meilė muzikai. Šio instrumento skambesys gali priminti arfą, vargonus, fortepijoną, gitarą, varpelius ar netgi žmogaus balsą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)