Ispanijos lygos lyderiai 30 turo rungtynes pradėjo užtikrintai – po Philippe Coutinho (12 min.) ir Malcomo (15 min.) įvarčių svečiai pirmavo 2:0.

Tačiau „Villarreal“ futbolininkai rankų nenuleido ir perėmę iniciatyvą privertė „Barcelona“ vartininką Marc-Andre ter Stegeną keturis kartus iš eilės traukti kamuolį iš savo ginamų vartų tinklo.

Įvarčius aikštės šeimininkams pelnė Samuelis Chukwueze (23), Karlas Toko-Ekambi (50), Vicente'as Iborra (62) ir Carlosas Bacca (80). „Villarreal“ nuo 86 min. buvo priverstas žaisti be iš aikštės pašalinto Alvaro Gonzalezo.

Gelbėti Barselonos komandą ėmėsi iki tol ant atsarginių suolo sėdėjęs L. Messi. Argentinietis po laisvo smūgio 90 min. sušvelnino rezultatą, o jau per pridėtą laiką (90+3) L. Suarezas rezultatą išlygino.


„LaLiga“ lyderė „Barcelona“ šiuo metu turi 70 taškų ir 8 taškais lenkia artimiausią persekiotoją Madrido „Atletico“ komandą, kuri antradienį namie 2:0 nugalėjo „Gironą“.


Įvarčius nugalėtojams pelnė Diogo Godinas (76) ir po vaizdo peržiūros Antoine'as Griezmannas (90+4).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)