Konkursu siekiama atkreipti eismo dalyvių dėmesį į saugaus eismo svarbą, skatinti visus eismo dalyvius keliuose ir gatvėse elgtis atsakingai, gerbti vieniems kitus, neviršyti leistino ir saugaus važiavimo greičio.

„Gyventi saugioje, gražioje ir jaukioje aplinkoje nori kiekvienas, todėl šiuo konkursu siekiame ne tik atkreipti dėmesį į saugų eismą, bet ir paskatinti bendruomenes kurti jaukesnę aplinką. Kai kurie autobusų sustojimo vietose esantys paviljonai seniai pastatyti ir yra praradę savo estetinį vaizdą. Saugaus eismo tema išpiešti paviljonai primins laukiantiems autobusų žmonėms saugaus elgesio kelyje taisykles ir skatins saugoti aplinką, kurioje gyvena“, – sako Kelių direkcijos vadovas Vitalijus Andrejevas.

Konkursui pateiktus darbus vertins komisija, sudaryta iš šio konkurso organizatorių ir kviestinių svečių. Pagrindiniai konkursinių darbų vertinimo kriterijai – tematikos atitikimas, idėjos ir formos originalumas, meninis ir techninis sprendimas, darbų kokybė, praktinio panaudojimo galimybės, kūrybiškumas, pateiktos informacijos aktualumas.

Konkursas vyks keliais etapais. Norintys dalyvauti konkurse kviečiami registruotis el. paštu iki š. m. balandžio 14 d. Registracija bus vykdoma pagal gyvenamąją vietą. Užsiregistravę dalyvauti konkurse darbus turės pateikti iki š. m. gegužės 12 d. Darbų vertinimas vyks iki š. m. gegužės 24 d., o iki š. m. spalio pabaigos vyks konkurso nugalėtojų darbų perpiešimas autobusų stotelių paviljonuose pagal konkurso nugalėtojų gyvenamąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją