„Daugumai jūsų kažkas tikrai negerai. Diskutuojate apie mano vaiko penį? Apie apipjaustymą??? Jūs rimtai? – rašo ji. – Kaip bet kokia kita normali motina paplūdimyje, aš net nepastebėjau, kad jis nusimovė plaukimo sauskelnes.“

39 m. Pink prie įrašo paskelbė nuotrauką, kurioje ji užfiksuota klūpinti prie pelikano su Jamesonu, kurio nuoga apatinė kūno dalis užtušuota, ir 7 m. dukra Willow Sage.

„Aš užtušavau nuotrauką, nes jūs pasibjaurėtini. Dabar išjungiu komentarus ir baisiuosi socialinių tinklų ir klaviatūrų kariais – jūs drabstote purvais kitų žmonių gyvenimus, – tęsia ji. – Daugumai jūsų rimtai kažkas negerai.“

Dar po nuotrauka ji sarkastiškai prirašė: „Štai nuotrauka pelikano, kurį mes akivaizdžiai sugavome ir ilgas valandas kankinome, o tada patabalavome vaiko peniu jam prieš nosį.“

Pink, kuri gyvena su savo 43 m. vyru Carey Hartu ir dviem vaikais, neretai dalijasi savo vaikų nuotraukomis socialiniuose tinkluose, ir yra jau anksčiau sulaukusi kritikos.

Pavyzdžiui, kovo mėnesį Pink paskelbė nuotrauką, kurioje ji užfiksuota prie stalo su vyru ir vaikais. Prierašas skelbia:

„Bent du kartus per savaitę mes užtrenkiame duris išoriniam pasauliui ir visi kartu pavakarieniaujame. Kaip matote, Jamesonas jaučia didelį džiaugsmą“. Po šiuo įrašu ji pridėjo saitažodį „#lastedsevenminutes“ – taip pajuokaudama, kad jo džiaugsmas truko septynias minutes. Taip pat ji pridėjo ir kitus saitžodžius – „#gratitude“, „#space“, „#conversation“, „#loosescrews“, norėdama išreikšti dėkingumo ir atsipalaidavimo permelktą nuotaiką.

Vienas komentatorius po šiuo įrašu parašė: „Vis dėlto skelbiate įrašus instagrame“, turėdamas omenyje, kad viešai skelbdama idiliško šeimos laiko nuotrauką instagrame, Pink prieštarauja savo norui „užtrenkti duris išoriniam pasauliui“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)