„Šiuo metu man sekasi puikiai, labai greitai auga mano vaikai, net gaila, kad taip greitai jie auga. Kiekvieną dieną gali stebėti visokius pokyčius, aišku, dažnai sergam, bet čia irgi gyvenimo dalis. Kai vaikai pradėjo lankyti darželį, tai prasidėjo ir ligos. Na, o kai vaikai pradėjo sirgti, tai ir tėveliai pradėjo sirgti. Tai ta tokia sunki buvo žiema, bet dabar jau viskas gerai“, – sakė K.Zvonkuvienė.

Augantys Katažinos mažyliai jau demonstruoja charakterį. Vienas labiau primena mamą, kitas – tėtį.

„Vaikai yra labai šaunūs, nes jie yra du. Vienas kartais ramesnis, kitas būna judresnis ir atvirkščiai. Jei formuoti pagal charakterį, tai mergytė labiau panaši į mamą, tai galite nuspėti, koks jos charakteris. O berniukas, Donatas, panašesnis į tėtį.

Vaikai panašiai klauso abiejų tėvų, labiausiai to, kuris yra namie. Na, aš mama, esu griežtesnė ir reiklesnė, tai turbūt yra normalu. Pakankamai esame tokie tėvai, kurie kažkokių didelių reikalavimų nekeliam vaikams, auginame normaliai, nelaukiame iš jų kažkokių stebuklų, norime, kad jie būtų laimingi“, – sakė moteris.

Atsirado streso ir nerimo

Katažina atvirauja, jog atsiradus vaikams ėmė žymiai daugiau nerimauti, vaikus atsimena ir prieš lipdama į sceną.

„Mano dienotvarkę vaikai pakeitė labai stipriai, nes aš tokia miegalė, kuri mėgsta miegoti, o paskui nebegalėjau to daryti. Iš esmės, manyje atsirado daugiau streso ir nerimo, ėmiau daugiau pergyventi, jei vaikas serga vėjaraupiais, vos palikusi namus iš karto jaudinuosi. Reikia lipti į sceną, tai paskambinu, paklausiu ar viskas gerai, pasimeldžiu ir tada jau galiu lipti į sceną“, – sakė atlikėja.

Dėl vaikų moteris atsisakytų net didžiausios gyvenimo aistros – scenos.

„Atsiradus vaikams iš esmės niekas nepasikeitė, bet pasikeitė mano požiūris, iš karto yra kiti prioritetai. Aš dabar viską mesčiau ir važiuočiau, jei man paskambintų, kad kažkas nutiko vaikams. Anksčiau dar pasverti galėdavau, kad gal taip ar anaip daryčiau, o dabar viskas aišku. Nesinori taip galvoti, bet dėl vaikų galėčiau atsisakyti ir tos svajonės viso gyvenimo – būti scenoje“, – minėjo atlikėja.

Poros šeimoje du mažyliai ėmė koreguoti ir miego režimą, kartą Katažina naktį kėlėsi net septynioliką kartų.

„Vaikai prieš kelis mėnesius pradėjo naktimis miegoti. Tai nuostabu, nes kažkada skaičiavau, jog per naktį septyniolika kartų atskėliau. Po to važiuodavau koncertuoti visa nekokia. Tačiau paskui tiesiog išmoksti gyventi su tuo.

Mums buvo sunku, nes mes su Deivydu ilgą laiką buvome vieni, be vaikų, ir staiga tokiame amžiuje, vaikai atsiranda, tai labai pakoregavo dienotvarkę, bet kai jau įsivažiavom į tą ritmą, susidėliojom viską, tai pasidarė lengviau.

Gerai, kad turime pagalbos. Padeda ir mano sesė, ir draugės, ir močiutė, ir auklė paleidžia mus pakoncertuoti“, – pasakojo Katažina.

Kūryba taip pat pasikeitė

Šiuo metu atlikėja koncertuoja mažesniuose miestuose, kuria naujas dainas.

„Šiuo metu vyksta intensyvi kūryba, žinoma, norėtųsi tos kūrybos šiek tiek daugiau, bet šioje srityje nereikia nieko forsuoti, reikia, kad eitųsi viskas iš širdies, einasi, kaip einasi. Dainuojant apima nuostabus jausmas tai ir verčia kurti. Kaip sakoma, apetitas ateina bevalgant. Tai skatina koncertuoti, kurti daugiau, bet kartu ir yra tas jausmas būdingas visoms mamoms, kai išvažiuoji iš namų, bet nenori palikti vaikų.

Šiek tiek ir kūryba jiems atsiradus pasikeitė, šiek tiek paeksperimentuojam, padainuojam ir kitokių dainų, kurios fainos man, kurios gal nelabai populiarios, tai įneša to tikrumo. Man tos dainos yra tokios artimos, tokios mano“, – pasakojo Katažina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)