Katytė nebuvo alkana, bet visa kita tai jau netapo globėjų rūpesčiu. Kita gi, taip pat neabejinga gyvūnams, moteris nusprendė, kad reikia ieškoti Tėjai realios pagalbos, kur bus išgydyta, sterilizuota bei bus ieškomi tikri šilti namai. Taip ir atsirado Tėja VšĮ „Šlapios nosytės“ globoje. Atmynusi autobusu ne vieną šimtą kilometrų katytė pirmiausiai apsilankė veterinarinėje klinikoje.

Buvo kelioms dienom apgyvendinta klinikos stacionare, kur buvo stebima jos būklė. Po kelių dienų buvo atlikta sterilizacija, valomi akių ašarų kanalai, išimtas šratas iš pilvuko. Taip taip, perskaitėte teisingai – šratas. Vadinasi Tėja dar būdama lauke kažkam tapo pasišaudymų taikiniu. Operacija truko ilgai, tačiau viskas pavyko sėkmingai. Pooperacinis laikotarpis yra sudėtingas. Katytei pakilo temperatūra, atsisakė valgyti. Parsivežus iš klinikos pavyko įkalbėti paragauti nors truputėlį maistelio. Šiandien ji dar vis nesupranta kas vyksta jos gyvenime. Suprantama. Juk vos per kelias dienas tiek visokių pasikeitimų, nežinios ir skausmo.

Tėja be galo meili, švelni, nedrąsi, kukli. Katytę pamilsti vos prie jos prisilietęs. Ji tyliai guli glėbyje ir rodos bijo pajudėti, nežino kas tu, ar tu jai nieko blogo nedarysi, ar galima tavim pasitikėti. Manau, kad meilė, šiluma, švelnus elgesys ir dėmesys greitai Tėjai padės suprasti, kad jos gyvenimas tikrai tikrai dar bus gražus ir toks tikras katiniškas.

Mes prašyti jau nedrįstame, bet jeigu Jums būtu malonu prisidėti prie Tėjos naujo gyvenimo kūrimo, mes būsime be galo dėkingi!

VšĮ „Šlapia nosytė“
Įm.kodas: 303433383
Banko sąskaita paramai gyvūnams:
AB „Swedbank“, bankas
LT437300010141236714
Paypal: slapianosyte@gmail.com

#slapianosyte

Skirkite 2 proc. nuo GPM VŠĮ „Šlapia nosytė“, paramos gavėjo kodas – 303433383.