Lietuvai ir dar keturioms šalims – Latvijai, Lenkijai, Vengrijai ir Bulgarijai – pavyko pasiekti, kad EP neskubėtų priimti dokumento, o būtų atsižvelgta į jo trūkumus ir siūlymus spręsti realias sektoriaus problemas.

Europarlamentarė Laima Andrikienė pranešė, kad EP prezidentas Antonio Tajani (Antonijus Tajani) antradienio vidurnaktį priėmė sprendimą dokumentus grąžinti svarstyti EP Transporto komitetui.

„Mums, grupei parlamentarų iš įvairių valstybių, pavyko padaryti tai, ką buvome suplanavę dar praėjusią savaitę: susitarę pateikėme daugybę pasiūlymų, jų iki nurodytos datos pateikėme daugiau nei tūkstantį (...). Vakar, antradienį, EP pirmininkas A. Tajani (Antonio Tajani (Antonijus Tajani) – BNS) paskelbė, kad trečiadienio rytą jis paskelbs svarstomus Mobilumo paketo dokumentus neparengtais ir nesvarstytinais plenariniame posėdyje, tuo labiau – nebalsuotinais“, – savo feisbuko paskelbė L. Andrikienė.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)